glamour day 2016

7 shop tips tijdens Glamour day 2016!

IK HOU VAN SHOPPEN! Ik hou van nieuwe dingen, trends, gadgets en eigenlijk wat nieuw is 🙂 Maar ik hou vooral van kleding en gadget shoppen. Omdat ik tijdens het kopen van kleding vaak tegen een heleboel problemen aan shop, heb ik een aantal tips die het shop leven van jou zeker gemakkelijker en efficiënter gaan maken.

Shoppen moet leuk zijn en niet een doelloze wandeling. Dat doe je maar als je 80 bent met een looprek…

Op 1 oktober 2016 is het GLAMOUR DAY! Dat houdt in dat op vertoon van de nieuwe Glamour je 20% Glamour korting in meer dan 2.500 winkels krijgt! Een extra reden om een Glamour te kopen en te profiteren van deze korting!

De onderstaande tips zullen je zeker weten gaan helpen tijdens deze dagen! 🙂

BELANGRIJK VOOR MANNEN! Sommige winkels geven alleen vrouwen korting met een Glamour. Soms is het handig om eerst te vragen of jij als man ook korting krijgt 😉 Of nog makkelijker neem je vrouw/vriendin lekker mee. Is best handig als jij in de kleedkamer bent en toch een andere maat nodig hebt 😛

7 tips als je kleding gaat shoppen

  1. Doe schoenen aan die overal onder passen of doe de schoenen aan waar je een outfit voor zoekt. Denk bijvoorbeeld aan Adiddas Stan Smith of lage All stars. Ga je voor een specifieke outfit waarvan je schoenen moeten matchen neem die schoenen dan direct mee. EASY
  2. Trek een gemakkelijke broek aan die je snel aan en uit kan trekken i.v.m. het passen van je nieuwe broek. Geen zin om te passen lees dan tip 3 😉 Ik kies voor shopdagen vaak niet voor broeken met scheuren aangezien ik deze vaak verder scheur als ik deze opnieuw moet aan doen in een hokje van 1 meter bij 1 meter. Geen skinny maar gewoon een baggy of biker broek.
  3. Nooit meer een broek passen!? Knoop de broek dicht, pak de uiteindes van de broek op de hoogte van je heup lussen ( en plaats deze om je nek. Raken deze twee elkaar net aan dan zal de broek 9 van de 10 keer je zeker weten passen. Probeer het alvast met een broek die je al in de kast hebt hangen. Ik pas nooit meer me broeken. Maar mocht ik niet in de gelegenheid zijn (i.v.m. shoppen in het buitenland of geen ruilgarantie) dan pas ik het altijd voor de zekerheid.
  4. Loop eerst naar de Sale afdeling voordat je de nieuwe collectie van de winkel gaat doorspitten. Er zitten misschien nog wel leuke koopjes tussen… Tijdens Glamour day krijg je niet korting op korting maar als je toch goedkoop kan shoppen neem je die koopjes toch gewoon mee 😉
  5. Neem een tas of rugzak mee als je gaat shoppen. Tegenwoordig moet je bijna bij alle winkels 0,10 cent betalen voor een tasje. Het zonde als je voor elke aankoop moet betalen voor een tas. Ben je toch je tas vergeten vraag dan in plaats van een klein tasje een grote tas. Het bedrag 0,10 cent blijft 0,10 cent. Dan heb je tenminste een grote tas waar je de rest van de dag al je andere inkopen in kan doen.
  6. Bezoek de stad met het OV of met de fiets. Wil je toch met de auto naar de stad? Parkeer je auto dan bij een P+R locatie. Hier kan je gemakkelijk parkeren en ben je maximaal 12,50 tot 15 euro kwijt voor een gehele dag parkeren! Dit is toch weer een shirtje bij de H&M 😉
  7. Ga online! Ik heb een van de meeste gekochte maten (M en maat 41) en deze zijn 9 van de 10 uitverkocht. Nu kan je dit veel slimmer doen. Ga naar de online shop van je favoriete winkel,  meldt je aan met een nieuwsbrief en vaak krijg je nog eens 10% extra korting of wordt het gratis bij je thuisbezorgd. Lekkaaah makkelijk!

Heb je nog meer tips? Laat het dan gerust weten in een berichtje hier beneden.

Volg je me nog niet op Snapchat: ourlifestyle.nlFacebook,Youtubeinstagram of Twitter? Dan zou ik maar heel snel IETS gaan volgen ?

4 gedachtes op “7 shop tips tijdens Glamour day 2016!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *