Benen trainen! De beste been oefeningen

Benen trainen… Je houdt ervan of je haat het! De reden dat mensen het vaak haten is omdat het zwaaaar is! Hahaha šŸ™‚ Jenna en ik houdenĀ van benen trainen!

Hierbij weer een super leuk filmpje waarin ik een heleboel leuke oefeningen doe voor grotere en sterkere benen. Hierbij de 5 beste been oefeningen voor sterkere benen:Ā 

  1. Squats. Ja squats… niet voor grotere billen maar sterkere en grotere benen. Verwerk deze altijd in je trainingsschema.
  2. Lopende lunges. Een van de zwaarste oefening (vind ik persoonlijk) om uit te voeren. Dit kost je stabiliteit, kracht en volledige controle. Ideaal voor sterkere bovenbenen!
  3. Stift Deadlifts. Dit is een ideale variatie om je hamstrings te trainen. Ik probeer vaak een gewone deadlift uit te voeren en me benen iets je gebogen te houden zodat ik ook me hamstrings pak.
  4. Leg extensions. Deze hoef je nooit zwaar uit te voeren (kan wel) de uitvoering is enorm belangrijk. Strek je benen en hou de spanning er op. Let echt op de uitvoering dit zal je zeker sterker maken!
  5. Ā Calf raises.Ā Iedereen wilt grote bovenbenen maar vergeet je kuiten niet! Deze zijn enorm belangrijk dus probeer deze oefening echt correct uit te voeren en de spanning bovenin vast te houden.

Bekijk het filmpje!Ā Ā Wanneer je een youtube of google account abonneer je dan ook op ons kanaal voor allemaal leuke filmpjes.

1 gedachte op “Benen trainen! De beste been oefeningen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *