Berg en Dal in Suriname

Wij zijn je begeleiders tussen hemel en aarde… 😉

Dat is wat onze begeleider Donovan ons vertelde voordat we werden vastgemaakt, om 35 meter hoog en 210 meter lang over de Surinaamse rivier heen te slingeren. Een ervaring die je tijdens je vakantie in Suriname echt moet beleven!

Berg en Dal in Suriname

Omgeven door een prachtige omgeving, schitterende groene natuur en een uniek uitzicht over de Surinaamse rivier… Dit vind je allemaal terug in Berg en Dal in Suriname.

Welkom bij Berg en Dal Suriname
Welkom bij Berg en Dal Suriname

Vanuit de stad ben je ongeveer 1,5 uur onderweg met de bus om het resort te bereiken. Onderweg zijn we ook een paar keer gestopt en kregen we van onze gids een uitgebreide uitleg over de Savanah van Suriname en waarom de Colacreekjes hun naam hebben gekregen. Super interessant en weetjes die je nooit anders geweten zou hebben. Wij dachten namelijk dat het gewoon vies water was 😛

De Surinaamse Savannah
De Surinaamse Savannah

In dit avontuurlijke deel van het resort heb je verschillende activiteiten die je zelf of samen met anderen kan beleven. Denk aan kajaken, boottochten, zwemmen en natuurlijk kabelbaan slingeren. Je slingert zeker niet door het bos maar je gaat gemiddeld (afhankelijk per baan) z’n 20 km per uur van het ene platform naar het ander. In totaal heb je 7 platformen waar je van punt A naar B glijd. Je begint simpel met een stuk van een aantal meter en dit verlengen steeds met een aantal meter. Uiteindelijk glij je 210 meter lang over de Surinaamse rivier! 🙂

Berg en dal in suriname
Jenna is echt een held! Wat was dit geweldig om te doen…

Wanneer je over de rivier heen gaat kan je nog even genieten van het prachtige uitzicht op 35 meter hoogte. Echt uniek uitzicht over de tropische bossen van Suriname.

Een schitterende en uniek uitzicht over de Surinaamse Rivier
Een schitterende en uniek uitzicht over de Surinaamse Rivier

Wij hebben deze tour geboekt in de stad Paramaribo zelf voor 60,- inclusief een uur kajakken. Omdat de kans was dat de camera nat zou worden hebben we deze helaas niet mee kunnen nemen. Voor spanning en avontuur en een leuke break in je vakantie is het resort en het adventure park van Berg en Dal in Suriname echt een aanrader!

Berg en Dal strand... aan de Surinaamse rivier
Berg en Dal strand… aan de Surinaamse rivier

1 gedachte op “Berg en Dal in Suriname”

  1. Pingback: Waarom je wel moet trainen tijdens je vakantie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *