Mijn Invicta horloge - Look a like Rolex submariner

Betaalbare design horloges

Whatup, whatup, whatup guys! Naast mijn grote liefde voor schoenen ben ik helemaal koekwaus van horloges. Laat het ik zo stellen ik hou van mooie dingen.  Ik hou van mooie design klokjes die niet te betalen zijn 🙁

Ik ben een fashion ekster

Als het glimt en nieuw is… wil ik het hebben! 🙂 Zo ben ik altijd opzoek naar mooie en betaalbare horloges die geen rib uit me lijf kosten. Zo kijk ik regelmatig om de volgende websites voor de leukste deals:

Ik hou niet van al te opzichtige horloges en koop dan ook strakke en simpele klokjes met een mooie uitstraling. Hieronder een foto van mijn meest recente Komono Winston Royale Horloge. Ondanks de goudkleurig type is dit een klein en fijn klokje. Ik ben namelijk zelf enorm fan van de Milanese horloge band. Een simpel en enorm licht horloge voor elke urban outfit die ik met regelmaat draag 😉

Komono Winston Royale
Komono Winston Royale

 

Mag het iets meer zijn?

Dit is misschien wel de meest gebruikte uitspraak bij de slager of kaasboer. Wanneer ik iets voor mezelf koop dan mag je jezelf weleens verwennen. Je werkt er hard genoeg dus dus een beloning op z’n tijd is wel op z’n plaats.

Zo is momenteel mijn duurste en origineelste horloge de TW Steel Canteen Leather. Ik heb dit horloge gekocht toen TW Steel nog niet heel erg bekend was in Nederland. Een super mooi chronograaf met een diameter van 45 mm. Aangezien ik dit horloge al bijna 5 jaar heb is het originele leren TW Steel bandje versleten en heb ik deze vervangen voor een iets goedkoper bandje. Het heeft wat lichte gebruikssporen maar het horloge werkt nog steeds optimaal! Dit horloge is me zeer dierbaar omdat ik deze heb gekregen van mijn oma.

TW Steel Canteen Leather
Mijn TW Steel Canteen Leather horloge

Zelf ben ik nog aan het sparen voor een Daniel Wellington horloge. Dit is een super strak en klassiek horloge die je eigenlijk op elke outfit kan dragen. Het leuke aan dit horloge is dat je de bandjes van het horloge gemakkelijk kan verwisselen voor elke look.  Ook dit type horloge heb ik voorbij zien komen op Watch Today en andere outlet horloges voor de helft van de prijs!

Goedkoop en voor weining

Watch Today en Debonair Time verkopen eigenlijk alleen semi imitatie horloges. Het zijn A, B of zelfs soms C merken/modellen met een kwalitatief goed klokwerk alleen betaal je vaak niet voor het merk. De originele merken staan niet vermeld in de horloges. Dus als je heel erg merk gevoelig bent dan kan je beter even door sparen.

Zo heb ik voor 100,- the Invicta Submarine gekocght via Watch Today. Dit is een automaat en is de semi imitatie van de Rolex Submarine die bijna 7000,- euro kost. Mocht je het geld hebben voor een Rolex dan wens ik jou heel veel succes met doneren van je organen. Ik koop me horloges wel in de uitverkoop 😉

Goedkoop = duurkoop

Inderdaad! Ik moet toegeven dat sommige horloges die ik letterlijk voor een prikje op de markt heb gekocht, niet veel langer mee gaan dan 1,5 tot 2 jaar. Je loopt dan vaak tegen de volgende punten aan:

  • Verkleuring
  • Batterij die vervangen moet worden
  • Kapotte bandjes
  • Glas beschadiging

Daarom kan je beter 1 klassiek en kwalitatief horloge kopen voor het langere termijn. Een goedkoop trendy horloge is leuk voor bepaalde fashion trend.  Hou dan wel rekening met het feit dat het slechts een kwestie van tijd is 😉 voordat het horloge uit elkaar valt.

Ik hoop dat je dit een leuk artikel vond en hoop je morgen weer te zien voor een nieuw item 🙂 Volg je me nog niet op Snapchat: ourlifestyle.nlFacebook,Youtubeinstagram of Twitter? Dan zou ik maar heel snel IETS gaan volgen ?

1 gedachte op “Betaalbare design horloges”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *