Mijn Crep Protect spray review

Mijn Crep Protect Spray review

Whatup, Whatup, Whatup guys! Zoals jullie weten heb ik een enorme liefde voor sneakers. Yes, i’m a freak. Maar…. Wanneer je nieuwe sneakers koopt, in het bijzonder witte sneakers, wil je deze natuurlijk zolang mogelijk wit houden. Waarom zou je anders witte sneakers willen hebben 🙂 Toen ik mijn Adidas Stan Smith sneakers kocht bij The Athlete Foot kreeg ik een gratis busje Crep Protect spray.

Zelf krijg ik de kriebels van verkopers die tijdens het verkopen van je sneakers, je continu extra producten willen aansmeren. “Neem een spray, speciale sokjes of wil je super zooltjes? Hier ga je namelijk nog harder en lekkerder van lopen…” . Ik koop sneakers van meer dan 100 euro! Ik wil dan niet nog een keer 20 tot 30 euro extra uitgeven aan een spray die ik maar een keer hoef te gebruiken.

Toch wel heel blij!

Ondanks ik de spray gratis bij mijn schoenen kreeg ben ik eigenlijk heel erg blijf dat deze medewerker van The Athlete Foot in Nieuwgein dit had gedaan. Ik heb namelijk mijn sneakers pas 1x ingespoten met de Crep Protect spray en werkelijk waar ze zijn nog steeds wit! Wanneer ik een vuiltje op mijn sneakers zie kan ik deze gemakkelijk met een doekje wegvegen.

Belangrijk: Dit is geen verkoopartikel voor Crep Protect! Alleen een blije sneaker dude met zijn witte sneakers 😛

Ik ga mijn sneakers niet door de ultieme test halen door ze in de modder te gooien. Ik hou veel te veel van mijn sneakers om dat soort onzin testjes te doen. Ik wil dit deze spray best testen maar dan op je hoofd. Dan sleur ik je wel door een een berg stront.

Als je een beetje hersen inhoudt hebt ga je echt niet met je splinternieuwe sneakers in de modder zitten spelen. Het gaat om de dagelijkse vuiligheid 🙂

Mijn favoriete sneakers
Mijn Adidas Stan Smith (L)

Hoe je Crep Protect gebruikt

Hou wel even rekening met de volgende puntjes wanneer de Crep Protect spray gebruikt. Ik gebruik de spray alleen voor mijn schoenen die bestaan uit leer en stof.

Crep Protect geeft zelf aan dat de beschermlaag ongeveer 3-4 weken meegaat en je tot 6 paar schoenen kan inspuiten. Ik heb zelf ondervonden dat de beschermlaag veel langer mee kan. Dit hangt puur af hoe frequent je je schoenen draagt.

Belangrijk is dat je schoenen schoon moeten zijn. Daarom is het beste om je schoenen direct in te spuiten als je ze net hebt gekocht. Anders moet je deze eerst nog schoonmaken. Maar dan is het kwaad al vaak geschiet.

Spuit de spray in huis, schuur of gang. Als je dit namelijk niet doet dan kan het zo zijn dan de spray sneller vervliegt.

Spray je volledige schoen in. Zorg dat je niks mist en hou de spraybus ongeveer 20-30 cm van je schoenen af zodat je je volledige schoenen onder spuit.

Niet te zuinig en niet te veel. Spray je schoenen met beleid en hou je Oprah vrijgevigheid voor iemand anders.

Daarna wacht je ongeveer 15 tot 20 minuten en dan zijn je favoriete sneakers optimaal beschermt 🙂

Mijn eindconclusie is zeer positief en ik ben erg blij met deze spray. Dus zet je oordeel even soms opzij want de verkopers hebben (soms) alle goede bedoelingen voor je sneakers. Koop eenmalig een spray per type stof en je sneakers en andere schoenen blijven in top conditie. #ilovesneakers

Vond je dit een leuk of nuttig artikel vergeet dit artikel dan niet te delen met je vrienden. Volg je me nog niet op Snapchat: ourlifestyle.nlFacebook,Youtubeinstagram of Twitter? Dan zou ik maar heel snel IETS gaan volgen ?

1 gedachte op “Mijn Crep Protect Spray review”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *