Just do it! Just buy it :)

De goedkoopste sneaker deals

Zoals jullie misschien nu al in mijn vorige blogs hebben gelezen ben ik een echte sneakerfreak! Het liefst koop ik elke week een nieuw paar sneakers. Don’t judge… I’m a sneaker lover 🙂

Aangezien ik toch wel elke maand 1,2 of soms 3 paar schoenen koop probeer ik deze natuurlijk wel op de meest goedkope manier te scoren. Mot natuurlijk wel op de kleintjes letten aangezien we binnenkort echt een kleine krijgen! Deze klein krijgt natuurlijk ook super coole sneakers. Het liefst dezelfde die papa ook draagt 😛

5 tips om goedkoop te shoppen!

Misschien zijn deze tips super vanzelf sprekend maar ik heb de afgelopen 2 jaar met de onderstaande tips de beste deals gekocht 🙂 Denk aan de Nike Air Max 2016 van 189,- voor maar 55,- euro! Dit zijn reuze ‘sneaker’ stappen!

Nike Air Max 2016 sneaker deals
Mijn ultieme sneaker deal!
 1. Outlets

  Misschien trap ik nu wel een open deur in met me nieuwe sneakers… 😉  Mijn favoriete outlet op dit moment is de Nike Store in Utrecht Overvecht. Met een beetje geluk en elleboog werk kan je zeker een cool paar sneakers scoren. Zo heb ik de bovenstaande sneakers voor 55,- euro gekocht in plaats van 189,- euro. Ik moet er wel bij vermelden dat als je dit soort sneakers wilt echt om 10:00 uur in de ochtend binnen moet lopen. Je zal een warm welkom krijgen van vele andere sneaker lovers.

 2. Kleding.nl app

  Via deze app krijg je een volledig overzicht van alle online winkels. Ik heb eerst de sneakers gepast in een winkel en ben deze later gaan zoeken via deze app. Ik moest helaas wel geduld hebben maar na 2 weken kwamen de onderstaande sneaker in de aanbieding. Van 145 euro naar 110 euro bij de Bijenkorf.

 3. Facebook

  Ik ben een erg grote fan van sneakerdistrict op Facebook. Zij posten namelijk dagelijks nieuwe sneakers maar ook wanneer deze in de aanbieding zijn. Gooi daarom niet heel je salaris overboord in het begin van de maand, maar zet ook nog wat apart mocht er halverwege de maand weer een aanbieding zijn 🙂 Hoe meer sneaker shops je volgt hoe sneller je op de hoogte bent van de nieuwste koopjes!

 4. Glamour days

  Tijdens de Glamour days krijg je bij vertoon van de Glamour (een echt chicks blad) vaak nog extra korting op je aankoop. Dit geld voor de Sting, Men at Work en vele andere shops. Lekker boeiend dat het blad voor chicks is! Het levert korting op! Bij de Men at Work, Sasha, Manfield etc. kan je op vertoon van het magazine gewoon korting krijgen. Vaak is dit toch wel 20%

 5. E-mailings  & nieuwsbrieven

  Meld je aan bij al je favoriete winkels. Zo krijg je in de meeste gevallen online 10% korting op je schoenen. Bij inschrijven van de nieuwsbrief krijg je vaak een code voor x% korting of kan je een bestelling gratis verzenden. Hier een paar winkels waar ik maandelijks/wekelijks mail van krijg bij Nike, Nubikk, Footlocker, Blendz, Manfield, JD Sports en theatheletefoot. Al deze winkels zijn echt de moeite waar om af en toe te checken.

Vond je deze tips nuttig of heb jij nog een paar extra tips? Laat dan gerust je tips in een comment achter 🙂 Thanks

Volg je me nog niet op Snapchat: ourlifestyle.nlFacebook,Youtubeinstagram of Twitter? Dan zou ik maar heel snel IETS gaan volgen ?  

2 gedachtes op “De goedkoopste sneaker deals”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *