sneaker verslaving

Mijn sneakers verslaving

Misschien weet je het wel of… misschien weet je het niet… maar ik heb een echte sneaker verslaving! Ik heb ongeveer 200 paar verschillende soorten schoenen ?

I’m proud not ashamed

Om je een kleine impressie te geven, heb ik hieronder een mini opsomming gemaakt van mijn sneaker collectie. Dit zijn maar een aantal van mijn sneakers. Ik heb het dan nog geen eens over mijn andere schoenen 😛

 • Nike Air Max 90
 • Nike Lunair
 • Nike Air Max 1
 • Nike Free Runners
 • Nike Fly socks
 • Nike Huarche
 • Nike Air max light essential
 • Nike Rosh Runs
 • Adidas Superstars
 • Adidas Stan Smith
 • Adidas High Tops
 • All stars low
 • All stars high tops
 • New Balance
 • Nubikks

Nu heb ik sommige modellen in verschillende kleuren en edities 🙂 De schoenen die ik toch wel het meest draag zijn mijn Nikes, Adiddas en Nubikks. Hieronder een top 5 van de schoenen die ik het liefst draag en waar ik deze heb gekocht.

Mijn top 5 sneakers

1. Nubikks 200,-

De reden dat mijn Nubikks ook in de lijst staan is omdat dit een kruising is van sneakers en smart casual schoenen die ik toch wel voor elke gelegenheid aan kan. Het model wat ik meestal draag zijn de Jhaybl Slick Limited White Leather editie. Toen ik deze schoenen kocht kreeg ik er een gratis JBL headphone bij. Een mooie deal die ik bij Blendz in Houten heb gescoord.

Mijn Nubikk limited edition + JBL headphone
Mijn Nubikk limited edition + JBL headphone

2. Nike Air Max Ultra Essential 145,-

Een classic model wat recent (2016) is uitgekomen maar die je voor elke gelegenheid aan kan doen. Ik heb heel lang getwijfeld om deze schoenen te halen. Uiteindelijk heb ik totaal geen spijt want deze schoenen kan je letterlijk onder elke outfit aantrekken. Dus heb je geen kledingsmaak dan loop je in ieder geval wel met vette sneakers rond 😉 Deze heb ik btw ook bij de Blendz gehaald alleen dit keer bij het filiaal in Maarssen.

Mijn Nike Air Max Ultra Essentials
Mijn Nike Air Max Ultra Essentials

3. Adiddas Stan Smith 95,-

Als we het over semi classic schoenen hebben of sneakers die je onder elke outfit kan dragen, dan kom je gauw uit bij de Adiddas Stan Smith. Het zijn misschien niet de meest opvallende schoenen maar zitten enorm lekker! Ideale shop of ‘ ik slenter lekker door de stad’ schoen. Deze heb ik bij Atheletefoot gehaald in Nieuwegein.

Mijn favoriete sneakers
Mijn Adidas Stan Smith (L)

4. Converse All stars low top 65,-
Ik heb denk ik in totaal 4 of 5 paar zwarte All Stars heb. Waarom? Omdat deze TANTU lekker zitten! Ik hou van comfort en schoenen die ik voor bijna elke gelegenheid aan kan doen. Deze schoenen zijn super handig als je gaat shoppen aangezien je deze snel aan en uit kan doen + ze bijna onder elke outfit goed staan.  Ik trek deze schoenen ook aan als ik ga trainen (voornamelijk benen en rug vanwege de platte zool). Ik koop deze schoenen echt letterlijk overal en geef niet meer uit dan 65,- 🙂

Oud maar goud! Mijn Converse All Stars
Oud maar goud! Mijn Converse All Stars

5. Nike Air Max 90 Ultra Essentials 110,-
Nu zal je deze schoenen niet heel snel meer kunnen kopen voor deze prijs. Ik heb deze schoenen namelijk met korting gekocht tijdens een korte Sale bij de Bijenkorf. Dit zijn echt klassiekers die je echt in je Nike collectie thuis hoort. Deze kleuren hadden ze denk ik 20 jaar geleden ook al, alleen toen had ik geen werk en geld om deze schoenen te kopen 😛 Een must have voor mijn collectie 🙂

Mijn Nike Air Max 90 Ultra Essential
Mijn Nike Air Max 90 Ultra Essential

Ben jij ook zo blij met je schoenen? Laat mij weten welke schoenen jij het liefst draagt of waar ze misschien een goede uitverkoop hebben 🙂 Dan kan ik daar weer shoppen :p

Volg je me nog niet op Snapchat: ourlifestyle.nlFacebook,Youtubeinstagram of Twitter? Dan zou ik maar heel snel IETS gaan volgen ?

3 gedachtes op “Mijn sneakers verslaving”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *