Over Ourlifestyle.nl

Lijk het jou enorm leuk om al mijn avonturen, tips en vele andere activiteiten te volgen? Volg mij dan op Snapchat: ourlifestyle.nlFacebook,Youtubeinstagram of Twitter. Op deze manier ben je altijd als eerst op de hoogte van onze nieuwste artikelen en tips. Samenwerken? Dan kan je ons gerust een e-mail sturen  info@ourlifestyle.nl of neem contact op via één van onze social media kanalen.

Ik ben ourlifestyle.nl gestart om iedereen te inspireren en mee te nemen in mijn dagelijkse activiteiten en een vleugje proeven onze levensstijl. Goodvibes = Goodlife! Ik schrijf voornamelijk over mijn passies voor food, fashion, travel, fitness, gaming en gadgets.

Passie voor… Fashion

Sommige zeggen dat ik verslaafd ben of eigenlijk doordraaf in mijn passies. Ik hou namelijk enorm veel van schoenen. Nike, Nubikk, Adidas, New Balance, Antony Morato, Filling Pieces… en nog vele andere schoenen behoren tot mijn collectie.

Just do it! Just buy it :)

Just do it! Just buy it 🙂

Ik hou gewoon van mooie dingen! Jenna noemt me dan ook wel de fashion ekster als we gaan shoppen. Ik probeer zo vaak mogelijk een soort van fashion blog/vlog te maken zodat jullie ook op de hoogte zijn van alle betaalbare fashion items. Mooie horloges, kleding en vooral schoenen zijn niet veilig bij mij in de buurt 🙂

Ikheb geen enorm shop budget. Daarom probeer ik elke keer iedereen te adviseren wat je beste kan kopen om op het langere termijn leuke kleding combinaties te maken. Het kopen van ‘The essentials‘ zorgt ervoor dat je er altijd hip uit blijft zien zonder continu de nieuwste trends moet kopen.

Fitness & Lifestyle

Jaren lang heb ik gevochten om dé manier te vinden om de juiste balans te vinden tussen gezond eten, sporten en ontspanning. Elk jaar waren de voornemens weer om af te vallen, maar helaas bleven het vaak bij voornemens.

5 kilo eraf… 5 kilo erbij… 10 kilo eraf… 15 kilo erbij…

Uiteindelijk kom je op een breekpunt! Met een heleboel doorzettingsvermogen, onderzoek,  studeren hebben we de juiste manier gevonden om in balans te blijven, af te vallen of zelfs om aan te komen. Alle kennis en ervaringen delen we met iedereen die het wilt lezen.

Mijn eigen persoonlijke progressie

Mijn eigen persoonlijke progressie

Traveling, citytrips

Naast sporten hou ik enorm veel van reizen, weekendjes weg en citytrips. Eindeloos shoppen, de leukste films zien en natuurlijk heerlijk en verantwoord eten. We bezoeken met regelmaat de leukste hotels en bestemmingen en vertellen dan ook uitgebreid waar we zijn verbleven, wat we leuk vonden en welke activiteiten we ondernomen. We nemen jullie dus graag op reis naar al onze vakanties of citytrips!

Berg en dal in suriname

Wat een ervaring om dit doen!

 

1 Response

  1. juli 6, 2015

    […] Over Ourlifestyle.nl […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *