Citytrip Eindhoven… Even shoppen!

Iedereen verdient het er zo nu en dan even tussen uit te gaan en lekker te ontspannen. Vooral na wat hectische of stressvolle dagen is het heerlijk om even te ontspannen.  Wil je een nachtje of weekendje weg in Nederland dan kan ik je 1 tip geven; Boek een citytrip naar Eindhoven! Een super gezellige stad met een leuk en niet al te druk centrum. Wij hebben overnacht in het hotel Pullman Eindhoven Cocagne.

Dit hotel ligt midden in het centrum van Eindhoven en is echt perfect voor een weekendje weg en ideaal voor onze shoplovers! Deze stad bevat namelijk alle winkels die Jenna en ik graag bezoeken. Denk aan:

De beste winkelstraten!

Gelukkig liggen alle winkels een beetje bij elkaar in de buurt waardoor je niet heel ver hoeft te lopen om alle winkels te bezoeken. De rechtestraat, hooghuisstraat, nieuwstraat zijn echt de straten waar je moet zijn om uitgebreid te shoppen. Je kan Eindhoven gerust met Amsterdam vergelijken alleen is Eindhoven een stuk rustiger, zijn er minder toeristen en heb je ook super gezellige terrasjes en restaurants.

Slenteren in het centrum van Eindhoven
Slenteren in het centrum van Eindhoven

Lekker lui en uiteten in het restaurant!

We hebben er voor gekozen om in het hotel te eten aangezien we al moe waren van het rijden en het restaurant een erg uitnodigde sfeer had.Met een prachtige opmaak van de gerechten en een romantische sfeer heb je even het gevoel dat je niet in het hotel aan het dineren bent. Het is totaal geen typische hotel restaurant. Het restaurant Vestdijk 47 is een echte aanrader om even niet de standaard fastfood ketens in de stad te bezoeken maar gewoon heerlijk te eten. Wij vonden het is ietsje aan de dure kant, maar het was wel super lekker!

Het restaurant in het Pullman Eindhoven Cocagne
Het restaurant in het Pullman Eindhoven Cocagne

Na een rondje te gelopen hebben in de stad hebben toch maar besloten om weer terug te gaan aangezien we beiden erg moe waren. Wij hebben heerlijk geslapen in een prachtige hotelkamer waar je bijna weg smelt in een overheerlijk bed. Naast de interieur van het hotel heeft ook de kamer enorm veel sfeer waar je heerlijk kan wegdromen.

Heerlijke kamer met een super lekker bed!
Heerlijke kamer met een super lekker bed!

Ontspannen wakker worden! 

De volgende ochtend hebben natuurlijk wel gebruik gemaakt van de Spa in het hotel. Het filmpje hiervan kan je hier zien. Super mooi en echt relaxed! We hebben alleen gebruik gemaakt van de sauna en het zwembad die we helemaal voor ons zelf hadden. Dit was natuurlijk de ideale gelegenheid voor mij om mijn Go Pro te testen.

Mocht je nog zin hebben om een drankje te drinken in de stad, dan is het marktplein ‘the place to be’. Je kan dit plein vergelijken met het Neude in Utrecht met meerdere (verwarmde) terrasjes en barretjes. Super uitnodigend waar je trouwens ook heerlijk kan lunchen en dineren.

Marktplein in Eindhoven centrum
Marktplein in Eindhoven centrum

Wij hebben uiteindelijk gegeten bij restaurant Queens. Heerlijke zelfgemaakte burgers 😛 (super gezond) waar we tot in de late uurtjes hebben gezeten.

Lekkah! Burgers bij restaurant Queens op het marktplein
Lekkah! Burgers bij restaurant Queens op het marktplein

Wij hebben in ieder geval genoten van onze citytrip in Eindhoven! Heerlijk geshopt, gewandeld en gegeten. Wij gaan zeker nog een paar keer terug komen. Laat ons gerust weten wat jullie ervaringen zijn en blijf ons natuurlijk volgen op Facebook, Youtube, instagram en Twitter!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *