Fit worden? Dan kan je 2 dingen doen:

  1. Mij een e-mail sturen 😉
  2. of The Fitness Studio bezoeken

Apparaten van hoge kwaliteit, persoonlijke aandacht, cardio en krachttraining… Je vindt het allemaal terug in ‘The Fitness Studio in Nieuwegein’. Deze pas geopende sportschool heeft alle elementen om je doelstellingen te behalen.

De reden dat ik zo enthousiast ben over de gym en hier een blog over schrijf is omdat de focus van deze gym is om mensen te helpen bij het behalen van hun doelstelling. Het gaat niet om de naam van een bekende sportschool maar de inhoudt en begeleiding.

Een frisse en moderne sportschool in Nieuwegein

Een frisse en moderne sportschool in Nieuwegein

Daarom The Fitness Studio!

Jim (de eigenaar) van deze sportschool heeft al jaren ervaring met het helpen en begeleiden van mensen die willen bewegen, afvallen en fanatiek willen fitnessen. Dit is geen massaal grote sportschool waar je als persoon in verdwijnt. De naam zegt het namelijk al: The Fitness Studio. Het is inderdaad een studio grootte  gym waar je met meerdere personen kan trainen. Geen overvolle gym waar je moet wachten op andere mensen totdat je eindelijk je oefeningen kan uitvoeren 😉

De focus ligt op persoonlijke aandacht en het behalen van je gewenste doelstelling. Naast het feit dat deze gym er super gelikt uit ziet, zijn de apparaten van hoge kwaliteit, beschikken ze over verschillende soorten dumbells, cardio machines, bosu ballen en nog veel meer… Een complete en echt professionele gym waar wij ons direct op ons gemak voelde.

The Fitness Studio - Jim (de eigenaar & Jenna)

The Fitness Studio – Jim (de eigenaar & Jenna)

Elementen die The Fitness Studio aanbiedt zijn:

  • Trainingen met een personal trainer
  • 1 op 1 begeleiding
  • Voeding begeleiding
  • Metingen (meten = weten)
  • Onbeperkt zelfstandig trainen
  • Toegang tot The Fitness Studio app

Small group trainingen zijn beter dan bootcamps!

Naast je wekelijkse krachttraining kan je ook terecht voor small group trainingsessies. Deze vorm van sporten is momenteel erg populair. Dit houdt in dat je met een aantal andere keihard gaat trainen in verschillende circuitjes. De perfecte combinatie tussen kracht en cardio oefeningen. Je pakt tijdens deze trainingen verschillende spiergroepen aan en omdat je in een groepje traint wordt je extra gemotiveerd door de kleine groepsdruk 😉 Er is dus voor iedereen wat wils.

Het lijkt een klein beetje op een standaard bootcamp alleen beter. Het verschil is dat je niet met 20 man of meer gaat rennen in de openlucht, maar  in een kleinere groep (max. 8) sport waardoor je meer persoonlijke aandacht krijgt m.b.t. het uitvoeren van de oefeningen. Zo voorkom je blessures:)

Kleedkamer The Fitness Studio

Super nette kleedkamers & gescheiden douche ruimtes

De locatie is ideaal! Je rijdt de A2 af en je bent binnen 2 minuten op de beveiligde parkeerplaats van de sportschool waar je gratis kan parkeren.

Na de rondleiding hebben we natuurlijk ook zelf nog even getraind. Heerlijk alle oefeningen uitvoeren zonder gestoord te worden door iemand. Jim zelf loopt zo nu en dan ook even om je te helpen (indien nodig) zodat je alles uit je training kan halen.

Wil jij je doelstelling behalen, de juiste focus en begeleiding krijgen, niet verdwijnen in een massaal grote sportschool en vooral plezier hebben in je trainingen? Bezoek dan deze frisse, moderne en splinternieuwe sportschool in Nieuwgein!

Schitterende gym/studio in Nieuwegein

Schitterende gym/studio in Nieuwegein