Top 16 inspirerende fitness Youtubers!

YouTube is voor mij het meest verslavende platform. Behalve dat ik die verschrikkelijke reclames zo nu en dan moet af kijken, kijk ik dagelijks naar de leukste en meest inspirerende filmpjes op het internet.

Er zijn namelijk zoveel mensen op YouTube die andere mensen inspireren om nog beter te worden in fitness, gezondheid en het leven. Zo zijn wij ook begonnen met het maken van YouTube filmpjes!  Want Jenna en ik zijn ook super inspirerend… al zeg ik het zelf! 🙂

Hieronder mijn top 16 van meest inspirerende fitness YouTubers op Youtube.

1. Mike Rashid – Mike is een van de eerste gasten die ik op YouTube tegen kwam en dacht, WAUW! Deze gast is 1 bonk spier en probeert iedereen te motiveren en te inspireren met zijn filmpjes. Overtraining is dé manier volgens Mike en zijn team om te trainen. Hij klinkt niet heel erg slim maar deze gast is een beest in de gym en zijn workouts zijn erg inspirerend.

2. Dana Linn Bailey – Down ass chick! DLB is lekker zichzelf en is een van de grootste fitness supersterren op dit moment. Ze inspireert enorm veel mensen en is het gehele jaar door in bloedvorm. Naast haar workout neemt zij je echt mee in haar dagelijkse bezigheden en activiteiten. Haar filmpjes zijn enorm inspirerend en worden op sublieme wijze gefilmd.

3. CT Fletcher – Staat voornamelijk bekend om zijn uitspraken zoals ‘it’s still your mother fucking set’. Naast het feit dat hij beestachtige grote armen heeft en een ruime geschiedenis heeft als powerlifter en bodybuilder motiveert en traint hij de grootste fitness sterren op dit moment. Heb je motivatie nodig? Luister 3 minuten naar één van zijn filmpjes en 10 minuten later sta je in de sportschool.

4. Greg Plitt – R.I.P. Helaas is deze fitness god op jonge leeftijd overleden. Maar WAUW… deze gast wist je echt te motiveren! Zijn filmpjes waren misschien niet van hoge kwaliteit maar je voelde zijn enthousiasme en hij wilde je een beter mens maken door je te motiveren. Hij wilde namelijk niet dat je alleen beter werd in fitness maar ook in het leven! Hij wilde dat iedereen met zijn hulp een gezond en super leven kon leiden.

5. Big Rob – Ook wel bekend als Rob Did It! Rob is het trainingsmaatje van Mike Rashid en zijn beiden de monsters van Metroflex Long Beach California. Zwaar trainen en overtraining zijn de standaard rituelen in elke filmpje. In zijn filmpjes met Mike Rashid zei hij niet heel veel maar onder deze bonk spier zit een hele hoop kennis die hij op zijn eigen YouTube kanaal wel deelt.

6. Bar Brothers – Het feit dat skinny dudes toch gespierd kunnen worden bewijzen de Bar Brothers wel. Met alleen maar oefeningen met eigen lichaamsgewicht bewijzen ze dat je zeker spiermassa kan opbouwen. Pull ups, muscle ups and push ups zijn de oefeningen voor een gespierd bovenlichaam. Maar hun benen….

7. Bradley Martyn – Een super relaxte gast die op een leuke manier iedereen introduceert met fitness. Hij geeft basis oefeningen en tutorials hoe je het beste oefeningen kan uitvoeren. Een echte aanrader als je opzoek bent naar een inspirator en motivator.

8. Buff Dudes – Wil je Buff en gespierd worden? Neem dan deze dudes als voorbeeld en je zal het binnen no time zijn. Natuurlijk wel in juiste verhouding. Voeding en training! Maar anyways 2 gasten die leuke workout routines geven voor nieuwe prikkelingen in je trainingsschema.

9. The Online Coach – Ik ben persoonlijk erg fan van deze gast! Waarom? Omdat hij de bouw en lichaam heeft wat ik graag zou willen bereiken. Daarnaast heeft hij enorm veel goede workout’s die inspirerend zijn en haalbaar. Hij laat zien dat ‘kleine’ mensen toch groot kunnen worden in de juiste verhouding. Must watch!

10.Michael Kory – Naast het feit dat hij onwijs goede training en tutorials geeft, legt hij ook uit hoe je  het beste kunt eten, hoe je kan aankomen/afvallen, leuke recepten etc. Zijn focus blijft het geven van workouts, maar Michael geeft je het beste van de twee werelden. Voeding en training!

11. Frank Medrano – De meester van ‘bodyweight’ oefeningen. Frank staat bekend als één van de meest indrukwekkende fysieks op internet. Hij is enorm droog en laat een muscle up en pull up er zo gemakkelijk uit zien. Hij heeft een totale controle over al zijn bewegingen. Zijn warming up… 50 wide pull ups… Good luck!

12. Elliot Hulse – Is een powerlifter die wekelijks een video post waarin hij de vragen van zijn subscibers beantwoord. Hij zegt (net als ik) dat hij niet alle kennis heeft maar uitlegt wat voor hem en zijn cliënten het beste werkt.

13. Jeff Seid – Staat voornamelijk bekend als de ‘mooiboy’ in de fitness wereld. Hij wordt niet door iedereen serieus genomen, maar ik heb respect voor hem als persoon en voor zijn manier van trainen. Hij is al enorm ver gekomen en inspireert vele jonge jongens om gewichten op te pakken.  Misschien voor de verkeerde redenen (vrouwen versieren) maar als jongens op deze manier een gezondere levensstijl krijgen + er goed uit zien… wie ben ik, om ze tegen te houden.

14. Suzanne Svanevik – Suzanne brak door op haar 17e jaar met één van de meest indrukwekkende YouTube filmpjes ever! Zij deed namelijk crossfit oefeningen met gewichten waar een volwassen man van vandaag de dag, moeite mee heeft. Een beauty maar zeker een enorm beest!

15. Lisa Marie – Lisa heeft mij in mijn begin periode enorm geïnspireerd. Waarom? Omdat zij heel veel oefeningen gaf die ik thuis kon uitvoeren. Zij geeft namelijk gratis home workouts voor iedereen. Voor beginners en gevorderden. Echt een kijkje waard om inspiratie op te doen wanneer je misschien op vakantie gaat en geen gym tot je beschikking hebt.

16. Rico van Huizen – Ja ja, we hebben ook een Nederlander toegevoegd aan onze top 16. Rico is een natural bodybuilder die laat zien dat je met hard werken, focus en toewijding enorm veel kan bereiken. Naast het feit dat hij een enorme baas is in de gym tovert hij zo nu en dan ook overheerlijke maaltijden uit z’n mouw.

59 gedachtes op “Top 16 inspirerende fitness Youtubers!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *