Onze tropische vakantie in Suriname

Ja ja, het is alweer een tijdje geleden dat we een blogpost hebben gepost maar voor de gene die het nog niet wisten… we zijn op vakantie in Suriname! Maar natuurlijk willen wij jullie wel meenemen op onze reis naar dit prachtige vakantieland.

Na een lange reis van ongeveer 10 uur… zijn we eindelijk aangekomen op het vliegveld van Suriname! 🙂  Wat een reis…pfff 10 uur vliegen is veeel Patrick!

In het vliegtuig…

Het voordeel van mij is dat ik bij het opstijgen van het vliegtuig al in slaap kan vallen en weer kan wakker worden bij aankomst. Helaas was het dit keer niet het geval en heb ik bijna de gehele vlucht films gekeken. Gelukkig vliegen we wel met KLM en hebben we dus een geruime keuzen van verschillende films die we kunnen bekijken. We hebben de onderstaande films gekeken:

  • The Imitation game – Een spannende film die je echt moet zien! 🙂
  • Love, Rosie – Een romantische comedy. Leuk om met je vriendinnen te kijken.
  • Jupiter Ascending – Een vage sience fiction film (niet de moeite waard) 😉
  • en een heleboel losse series zoals: 2 Broke girls, Glee, Two and a half men, Friends…

Jenna daarin tegen heeft het deze vliegreis wat moeilijker gehad aangezien ze was vergeten een reispilletje te nemen.

Eenmaal aangekomen waren we de vliegreis alweer vergeten. Want de tropische temperatuur kwam ons direct tegemoet. Een prachtige omgeving met een heleboel natuur… YES vakantie in Suriname! Je hebt een beetje het gevoel dat je in de tropische versie van het Bredase Mastbos belandt met 35 graden. Het voelt als thuis komen 🙂 Onze vakantiereis kan beginnen… Helaas nog even met regen en af en toe zon 🙁

Volg onze daglijkse avonturen in Suriname op instagram: our.lifestyle.nl en snapchat ourlifestyle.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *