Beauty! Mooie nagels = Chanelle Nails Papendrecht

Even iets totaal anders ūüôā Geen fitness, geen gerechten of tips voor afvallen maar een tip om je nagels te laten doen. Ik ging vroeger vaak naar verschillende nagelsalons in Utrecht. Het probleem waar ik vaak tegen aan liep was dat de kwaliteit van de nagels of producten erg slecht waren. Daarvoor moest ik binnen een week alweer terug om het bij te laten werken, op te vullen of was er alweer een nagel gebroken. #frustraties Onze vrouwelijke volgers weten waar ik het over heb ūüôā

Chanelle Nails Papendrecht - Samen de eigenares
Chanelle Nails Papendrecht – Samen met de eigenares

Chanelle Nails Papendrecht
Nu heb ik een nagelstudio gevonden in Papendrecht. Inderdaad het is ietsjes verder van huis maar dan heb je ook wat! Chanelle Nails Papendrecht. Dit is geen reclame maar ik ben zo enthousiast dat ik dit met jullie wil delen. Na een lange tijd kan ik weer heerlijk genieten van me lange maar zeer verzorgde nagels! Ik heb dit keer gekozen voor acryl nagels met de kleur rood met een uniek barok tintje!

Chanelle Nails Papendrecht geeft¬†persoonlijk aandacht, neemt de tijd voor je, levert kwaliteit en geeft eerlijk en goed advies. Ze hebben namelijk super veel verschillende kleuren, stijlen waardoor je vaak door de vingers¬†je nagels¬†niet meer ziet of door de bomen het bos niet meer ziet ūüôā I love it!

Chanelle Nails Papendrecht - Het eind resultaat! :)
Chanelle Nails Papendrecht –¬†Opperste concentratie, creativiteit en gezelligheid

Alleen de hoogste kwaliteit met Magnetic
Ze werken hier alleen met top producten van het merk Magnetic. Dit merk wordt alleen gebruikt door de beste nagelsalons. Andere salons gebruiken vaak ge√Įmporteerde Chinese producten waar verschillende gevaarlijke stoffen in zitten. Deze producten zijn goedkoop om in te kopen voor de salons maar klanten betalen hiervoor wel de hoofdprijs!¬†Alleen om die¬†reden zou ik nooit meer naar een andere salon gaan die deze producten niet gebruiken.

Bij Chanelle Nails krijg je hoogwaardige kwaliteit voor een super betaalbare prijs!¬†Als je geld uitgeeft voor jezelf trakteer je zelf dan ook op iets goeds ūüôā

Je koopt bijvoorbaat toch ook geen jurkje waarvan je weet dat je deze na 1x wassen weer weg kan gooien!

 

Chanelle Nails Papendrecht - Het eind resultaat! :)
Chanelle Nails Papendrecht –¬†Lovely red!

Chinese troep, dat zouden we onze klanten nooit aandoen – Chanelle Nails Papendrecht

Bekijk hieronder het eindresultaat! Bekijk het bovenstaande filmpje om een indruk te krijgen van deze super salon met hoogwaardige kwaliteit! Of bekijk het filmpje hier.

Chanelle Nails Papendrecht - Het eind resultaat! :)
Chanelle Nails Papendrecht – Het eind resultaat! ūüôā

2 gedachtes op “Beauty! Mooie nagels = Chanelle Nails Papendrecht”

  1. Pingback: Grand opening Chanelle Nails Papendrecht - OurLifestyle.nl

  2. Nog steeds met Chanel over de naam aan het bekvechten ?
    Wat denk je van SJANELLE nagelstudio ? Dan blijft de uitspraak het zelfde.
    Veel succes.
    Gr. Tonny Franken, Dordrecht
    Amerstraat 5 0628939807

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *