Bruno Mars doet het weer! – Uptown Funk

Vroeger liep je met je je discman of walkman door de straat of zat je op de fiets met de lekkerste muziek van Michael Jackson, Prince, Marvin Gaye… Althans in mijn tijd šŸ˜‰ Tegenwoordig… Blackberry, iPod mie mang!

Dit gevoel heb ik al jaren lang niet meer gehad… Bruno Mars geeft dit gevoel weer terug aan de generatie van nu met zijn nieuwe hit single Uptown Funk! Wauw een heerlijk nummer waar ik weer zin krijg om te dansen en zelf de neiging heb om me dansschoenen weer aan te doen…

Old School Vibes

Een heerlijke beat waarvan je hoort dat hij echt geĆÆnspireerdĀ is door de sound van Prince, Michael Jackson, James Brown en zelfs een beetje van de CommodoresĀ (of ben ik nu echt heel oud?). Het isĀ natuurlijk geen Michael Jackson hit maar wat ik het bijzondere van Bruno Mars vindt, is dat hij muziek blijft maken wat in zijn straatje past. Als je kijkt naar bijvoorbeeld Usher die historische albums maakt zoals My Way en 8701 en nu met housenummers uitbrengt dan roept dat eerderĀ vraagtekens bij mij op dan een dansje op de dansvloer. Wie weet brengt hij ook ooit nog een plaat uit waar we allemaal weer een old school vibe uit krijgen šŸ™‚

Genoeg getheeleut… en geniet van de nieuwste hit vanĀ mister Bruno Mars enĀ Mark Ronson!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.