groen shoppen, interieur shoppen, woonaccessoires kopen,

De 3 leukste winkels om voor je interieur te shoppen

Zoals je hebt kunnen lezen in ons vorige blog artikel zijn pas verhuist in ons prachtige paleisje. Nu zullen we jullie natuurlijk op de hoogte houden van alle nieuwe ontwikkelingen in ons huisje. Mocht je het gemist hebben kan je het artikel hier terug lezen.

Nu blijven we natuurlijk shoppen voor verschillende items voor het huis. Het is heel cliché maar je bent nooit klaar met je eigen huis. Je blijft namelijk altijd klussen en het inrichten van je huis.

Bijvoorbeeld: Je bent dit jaar helemaal verliefd op de kleur van je dressoir maar over een paar maanden/ jaar wil je toch een nieuw kleurtje of model. Misschien iets nieuws of iets praktischer?

De 3 leukste winkels om voor je interieur te shoppen

Nu ben ik praktisch niet uit deze winkels te slaan + val ik de winkels ook nog eens online lastig 😉 De reden dat ik zo vaak de onderstaande winkels bezoek omdat deze items verkopen die betaalbaar zijn/ goedkoop maar kwalitatief perfect in orde.

1. Ikea

Misschien niet heel verrassend maar inderdaad de Ikea is echt mijn favoriete winkel. Naast het super brede assortiment van alle bekende meubelen zoals de Kallax of de Malm heeft de ikea ook super veel leuke accessoires. Ikea blinkt uit in 1. de meubelen die gemakkelijk in elkaar gezet kunnen worden met een gemakkelijke handleiding. Daarbij 2. is de prijs kwaliteit verhouding uitmuntend! Je komt voor een kast en loopt naar buiten met lepels, kommen, schilderijen en nog veel meer die maar enkele euro’s kosten.

Betaalbaar en een super breed assortiment

Woonaccessoires maken je huis zo gezellig!

2. Kwantum

Om gelijk met de deur in huis te vallen vind ik de Kwantum DE winkel als het gaat om woonaccessoires maar daar blijft het bij. Ik heb weleens een kastje en een kist besteld die ik zelf in elkaar moest zetten, maar wat een bagger kwaliteit. De handleiding is slecht geschreven en het materiaal is niet altijd goed. Als ik het vergelijk met Ikea is hun materiaal altijd elke keer hetzelfde. Maar… Alle kleine en leuke accessoires zijn echt geweldig! Mandjes, klokken, plantjes,  kleedjes… Heerlijk! Het leuke is dat alles zo betaalbaar is 🙂

De leukste woonaccessoires voor thuis

Ook je keuken verdient de leukste woonaccessoires!

3. Intratuin

Als je denkt dat je alleen maar planten en bloemen kan kopen bij de intratuin dan heb je het echt mis! Natuurlijk kan je de mooiste planten, vazen, en potten kopen maar je kunt er ook slagen voor de leukste woonaccessoires. Eigenlijk is het de Kwantum in combinatie met een tuincentrum. Sommige items zijn wel iets duurder maar de kwaliteit is wel een stuk beter. Daarbij hebben ze ook net als de Ikea vaak een gezellig restaurant om even op adem te komen en lekker te lunchen.

Tegenwoordig is groen het nieuwe zwart!

Ik hoop dat je dit een leuk artikel vond en hoop je snel weer te zien voor een nieuw item ? Volg je me nog niet op Snapchat: ourlifestyle.nlFacebook,Youtubeinstagram of Twitter? Dan zou ik maar heel snel IETS gaan volgen ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.