tondeuse

De 5 belangrijkste kapper tools

Welke kapperspullen heb je nodig om jezelf of andere te knippen/ scheren. Sommige items zijn volkomen logisch maar ik weet zeker dat er een paar spullen zijn waar je niet aan hebt gedacht! 🙂

Zonder de onderstaande items kan je vast wel uit de voeten maar het daarbij wel super handig als je ze in huis hebt. Ik heb in ieder geval de beste en goedkoopste opties opgesomd.

Opscheer tutorial

De must have items voor een kapper

Mocht je dit artikel niet helemaal willen lezen dan kan je het volledige lijstje hieronder vinden. Je kan natuurlijk alle items in huis halen maar het belangrijkste zijn de items die jij het meest gebruikt. Wanneer je op de linkjes drukt kom je gelijk in de webwinkel van bol.com waar je artikelen bijna altijd voor de beste prijs kan aanschaffen.

 1. Tondeuse
 2. Trimmer
 3. Kappers mes
  • Extra mesjes
 4. Kappers mantel
 5. Kappersscharen
  • Uitdunschaar
 6. Kam
 7. Kappers borstels
  • Stofborstel
  • Fijne haartjes borstel
 8. Kapperskruk/stoel
 9. Föhn

Voor mijn zijn de eerste 5 opties het meeste van belang. Zonder deze essentiële items lukt het je denk niet om je eigen haar of het haar van anderen te knippen of scheren. Lees ook mijn blog over de beste tondeuses

Kwaliteit gaat voor kwantiteit!

Je kan altijd een goedkopere tondeuse of schaar kopen, maar uiteindelijk zullen deze veel sneller kapot gaan of minder goed functioneren. Ik heb bijvoorbeeld mijn Wahl super taper tondeuse al 5 jaar en deze werkt nog steeds top!

Al deze items kan je trouwens ook terug vinden in mijn filmpjes op mijn YouTube kanaal. Mocht je nog vragen hier over hebben dan kan je me gerust contacten via Snapchat: ourlifestyle.nlFacebook,Youtubeinstagram of Twitter 🙂

1 gedachte op “De 5 belangrijkste kapper tools”

 1. Wil gewoon mijn dochter der haren knippen maar weet niet wat ik ervoor moet kopen….
  wordt hier overspoeld met de aanbond, help!!!?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.