Andis Slimline Pro D-8

De beste trimmer van 2019

Je baard trimmen, je nek haar scheren of je contouren bijhouden. Een trimmer is de ideale tool om al het eerste genoemde weg te halen of te trimmen. Maar wat is nu een goede trimmer?

Ik heb de afgelopen jaren verschillende soorten trimmers gebruikt. Denk aan een breed mesblad, een smal mesblad, verschillende opzetbare schuifstukjes, bedraad vs draadloos, goedkope en dure trimmers. Eindelijk wel van alles. Nu kan ik een top 5 of 10 opties geven maar ik hou het maar bij mijn twee beste opties. Mijn advies is ook om een van deze twee te kopen en niet veel verder te te zoeken. 

De beste trimmer die je moet kopen

Laten we gelijk beginnen met nummer 1. Dit is voor mij de Andis Slimline Pro D-8. Dit heeft een aantal redenen en voor mij persoonlijk de belangrijkste reden en voordelen.

  • Het mes is super scherp
  • Je krijgt er meerdere opzet kammetjes bij
  • De accu duur is ruim voldoende (2 tot 2,5 uur bruikbaar)
  • Kan met draad en draadloos gebruikt worden
  • Stille motor en een mooi design

Baardtrimmen
Naast het trimmen van je baard is de trimmer ook ideaal om je contouren  strak te trekken, je bakkebaarden te trimmen of je lange nekharen weg te scheren. In 
mijn video’s gebruik ik hem heel vaak om de haren rondom de oren strak te scheren, de nek haren weg te halen en de contouren strak te trekken.  

Contouren
Ook is de trimmer ideaal om lijntjes in het hoofd te scheren. Denk bijvoorbeeld aan de scheidingslijn van het kapsel of een streepje aan de zijkant van het hoofd. Omdat het mes zo scherp is hoef je geen professioneel scheermes te gebruiken om een lijntje in het hoofd te scheren. Dit is ook een stuk veiliger. 

Mesbladafstellen
Om een nog scherpe lijn te krijgen kan je ook het mesblad een klein beetje extra scherp afstellen. Dit moet je wel zorgvuldig doen. Je moet namelijk dan de mesbladen losschroeven, aanpassen en dan weer vastzetten. 

De nadelen van de Andis slimeline Pro D-8
Het kiezen van een trimmer is altijd persoonlijk en hangt het volledig af van je persoonlijke voorkeur. Het nadeel van deze trimmer is wel dat hij geen grip heeft en dus uit je handen kan glijden. Dit is mij nog nooit overkomen maar dit is wel een mogelijkheid.

De prijs van deze trimmer is 99,- euro en is mijn optiek de beste trimmer op dit moment. Wil jij hem ook? Bestel je Andis Slimline dan hier.  

De Wahl Detailer 5 Star T-Wide

Toch iets minder budget? Dan kan je eigenlijk een gelijkwaardige trimmer als de Andis Slimline Pro kopen maar dan bedraad en iets minder krachtig. Mijn alternatief/ top 2 is de Wahl Detailer. 

De voordelen van deze trimmer is dat hij een breed mesblad heeft en ook afstelbaar is als de slimline pro. Je kunt dus de mesbladen net iets scherper op elkaar afstellen.  Hij is enorm scherp, weegt niks en heeft een handig hendeltje waar je de trimmer mee kan ophangen mocht je tussendoor wat anders moeten doen. 

Nadelen de Wahl Detailer T-Wide
Je kunt er net als de Andis: Je baardtrimmen en je contouren scheren. Het enige echte nadeel aan de Wahl vind ik de aan/uit knop. Deze zit namelijk onderaan de trimmer. Het is geen wereldramp maar om snel te schakelen stoor ik me daar soms op dagelijkse basis wel aan. Laatste nadeel is dat de trimmer bedraad is. Dit moet niet heel groot probleem zijn maar het kan een nadeel zijn. 

Over het algemeen is dit een prima trimmer ligt deze ook prima in de hand en doet hij zijn werk. Je moet jezelf alleen afvragen of je voor 20,- euro meer niet liever de Andis wilt kopen. De Wahl Detailer T-Wide is slechts 79,-. Wil je liever deze? Bestel je Wahl Detailer dan hier. 

 Ik hoop dat je dit artikel nuttig en leuk vond.  Mocht je nog vragen hier over hebben dan kan je me gerust contacten via Snapchat: ourlifestyle.nl, Facebook,Youtubeinstagram of Twitter 🙂 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.