De leukste 3 seconden! – SnapMovie

Er bestaan zo tegenwoordig wel z’n honderd als geen duizenden apps om de leukste, mooiste, grappigste filmpjes te maken met je smartphone. Nu kreeg ik laatst de tip om SnapMovie te gebruiken. Wellicht kennen kennen jullie deze app al, maar toen ik deze voor het eerst gebruikte voelde ik me even Steven Spielberg!

Dankzij de postcode loterij (prijs van onze ouders) konden wij samen met onze vrienden een dagje weg naar Madurodam. In het bovenstaande filmpje is een korte impressie te zien hoe wij Madurodam hebben beleefd. Bekijk hieronder deel 2 van mijn korte sfeerimpressie van Madurodam!

De SnapMovie App

Ga je een dagje weg of wil je een dag vol leuke momenten vast leggen? Dan is dit de app die je moet downloaden. Je kan in totaal 8x een filmpje opnemen van maximaal 3 seconden waarin je een korte sfeer impressie kan geven hoe jou dag, event, reis etc. is verlopen. Je kunt bij elk filmpje een verschillende achtergrond song en film effect toevoegen, waardoor je filmpje net iets aantrekkelijker wordt dan de gemiddelde #instagram movie. Ik wilde geen review schrijven maar het is wel zo makkelijk als ik een aantal leuke voordelen kan benoemen van de SnapMovie app.

De voordelen van SnapMovie:

  • Gebruiksvriendelijke interface
  • Het filmpje kan met de voor en achter
  • Leuke sfeer filters over je filmpje
  • Genoeg liedjes om je film leuker te animeren
  • Het filmpje hoeft niet in 1x gefilmd te worden
  • De app is gratis

Omdat ik erg tevreden ben over de app kan ik niet direct nadelen opnoemen. Daarnaast heb ik de gratis versie uitgeprobeerd en niet de betaalde versie. De opties die de gratis versie heeft maakt het al mogelijk om hele leuke filmpjes te maken.

  • Het is niet mogelijk om je eigen liedjes toe te voegen aan je filmpje
  • Er zijn een beperkt aantal film filters. Ook in de pro versie
  • De filmpjes worden niet in HD gefilmd

De app zal vast ook nog wel voor onze iPhones gebruikers te downloaden zijn maar wat het alternatief is op de Andriod versie weet ik helaas niet. Weet jij het wel? Laat het ons weten!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.