deelnemende winkels

Glamour day 2017 – Basic shop tips

Misschien weet je het wel of misschien weet je het niet… lekker cliché 🙂 Maar 30 september is het weer nationaal glamour day! Dat houdt in dat je al je seasonal kleding met 20% korting kan kopen. Hoe chil is dat?

Hype beasts vs All year around

Al die trendy meiden en jongens die elke maand de nieuwste schoenen van Adidas kopen of een ander merk zijn in principe alleen hip en trendy voor een seizoen. Aan het einde van het seizoen loopt niemand meer die aparte schoenen of bijzondere kleuren. Daarom kan je beter je shoppen voor basic items die je kan toevoegen aan je garderobe. Als je al deze basics al hebt, dan kan je er voor kiezen om als een hype beast de nieuwste trendy items te kopen.

Ik zeg niet dat je nooit met de trend moet meegaan maar je voordat je een nieuwe okerachtige kleur trui koopt je eerst een van de onderstaande basics in je klerenkast hebt hangen.

urban outfits, streetwear, city wear
Mijn typische urban city outfits

De winkels tijdens Glamour Day

Nu zijn er een heleboel winkels waar je kan shoppen maar er zijn er een paar winkels die je zeker weten moet bezoeken voor je basic fashion items. De winkels die wij zeker weten bezoeken voor onze basics zijn:

Bekijk alle deelnemende winkels tijdens Glamour day 2017 

Top 5 items die je in je klerenkast moet hebben

  1. Een denim spijkerjack. Dit item kan je eigenlijk het gehele jaar doordragen. Deze kan je namelijk ook als extra laag dragen onder je jas in de winter en in de zomer als zomerjasje in de frisse ochtend.
  2. Een leren jas. Mijn voorkeur gaat naar een zwarte leren jas omdat je deze op elke outfit kan combineren. Je kan een onwijs dure jas halen bij de Bijenkorf maar wil je nog wat geld overhouden dan kan je beter langs de Sting, Zara of H&M gaan. Gemiddeld ben je dan €60 euro kwijt.  Je lerenjas kan je bijna het gehele jaar doordragen.
  3. Basic jeans en een trendy jeans. Momenteel zijn de damaged jeans (scheuren etc.) erg in. Deze zijn momenteel leuk en over een jaar is het een klusbroek. Daarom kan je vaak al basic zwarte jeans bij de H&M score voor slechts €20. Wil je alsnog scheuren dan koop je 1 broek en maak je de scheuren zelf 🙂
  4. Witte schoenen. Waarom wit? Omdat je deze schoenen onder elke outfit kan combineren. Hierbij zou ik zelf kiezen voor een wat lager model zoals Adidas Stan Smith of Nubikk schoenen. Maar je kan het natuurlijk zo duur makkelijk als je zelf wilt.
  5. Accessoires zoals een horloge of armband. Het klinkt raar maar wanneer je als man een horloge of armband draagt toont dit aan dat je nagedacht hebt over je outfit en dat je extra tijd wilt besteden om goed voor de dag uit te komen. Ook zou ik hier weer voor een mooi strak design gaan zodat je de accessoire met elke outfit kan combineren.
Basics, leren jas, denim jeans, denim spiker jack
Basics, leren jas, denim jeans, denim spiker jack

 

Als je tijdens deze drukke dag gaat shoppen moet je optimaal voorbereid gaan! Waar moet je opletten, waar kan je tijd en geld besparen… Bekijk ook mijn 7 beste shop tips tijdens Glamour day 2017

Nog meer tips, informatie, weetjes.. Volg je me nog niet op Snapchat: ourlifestyle.nlFacebook,Youtubeinstagram of Twitter? Dan zou ik maar heel snel IETS gaan volgen ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.