startersset boldking

Goedkoop scheren – Boldking

Ik heb naar aanleiding van mijn vorige artikel een volledig starterspakket van Boldking ontvangen. YEAH! Ik had namelijk nog geen ervaring met een aantal andere producten binnen hun assortiment DUS… kreeg ik gratis scheer shizzle 😀

Ik kwam er namelijk achter dat ze nog een handige toilettas hebben en hun mesjes recyclen. Aangezien ik de houder en de mesjes al heb getest zal ik dit kort toelichten.

Boldking scheermes ervaring
Boldking scheermes ervaring

Mijn eerste indruk

Omdat ik de eerste keer alleen de houder en mesjes heb besteld, was dit starterspakket een aangename verassing. Het straalt namelijk veel luxe uit maar tegelijkertijd is Boldking ENORM betaalbaar.

De mesjes zijn van hoge kwaliteit en scheren voelt, naar mijn mening, exact hetzelfde als een Gillette mesje. De mesjes van Boltking gaan zo een 7/8 beurten goed mee, daarna voel je wel dat deze wat botter worden.

Misschien scheer ik wel tegen vele mensen hun mening in, maar ik ben oprecht tevreden over dit product. Zelf een starters set bestellen? (€15,-) Klik dan hier.

ervaring boldking goedkoop scheren
Boldking starters set

Ik scheer me ongeveer om de 2/3 dagen en vervang de mesjes om de 3/4 weken. Als je daadwerkelijk je hoofd en je gezicht en je…;-) kaal scheert zul je misschien wel iets frequenter je mesjes moeten vervangen. Ik gebruik de scheer creme van Rituals om irritaties te voorkomen. Voor mij is dit de perfecte scheer creme!

De aftershave balsem van Boldking ruikt lekker en heeft inderdaad een verkoelend en fris effect. Wel vind ik de tube aan de kleine kant. Daarentegen is het een prima after shave creme wanneer je op reis gaat.

Handig en stijlvol

Er zat naast het starterspakket ook een Boldking toilettas bij. Een prima tas die ik kan gebruiken als we weer een weekendje weg gaan. Echt een mannentas inplaats van die roze tasjes van Jenna 🙂 De details en afwerking vind ik in het bijzonder stijlvol en erg subtiel.

scheren op reis
Boldking toilettas – Handig voor op reis

Waar ik ook achter kwam en niet eerder wist, is dat de mesjes van Boldking gerecycled worden. Je kan deze dan terug sturen naar Boldking.

Wat ik wel raar vind, is dat je hier voor moet betalen. Je koopt dan zelf een recycle envelop (€2,-) op de website en kan je na gebruik van je mesjes weer terug sturen. Eigenlijk zou je geld moeten toe krijgen als je aan dit groene initiatief zou meewerken of tenminste een korting ontvangen of gratis verzendkosten krijgen.

Een groen initiatief waarvoor je extra moet betalen? Wanneer jij je afval al scheidt gooi dan je mesjes lekker zelf weg 🙂

Goedkoop scheren?

Ik ben en blijf overtuigd dat deze scheermesjes van prima kwaliteit zijn en het ook echt niet nodig is om duurdere mesjes aan te schaffen. Ik denk dat iedereen wel een starterspakket kan gebruiken. Vraag is alleen of je de scheertas of recycle envelopjes nodig zal hebben.

Wil je meer voordelen of nadelen lezen over Boldking? Bekijk dan mijn vorige artikel hierover.

Nog meer tips, informatie, weetjes.. Volg je me nog niet op Snapchat: ourlifestyle.nlFacebook,Youtubeinstagram of Twitter? Dan zou ik maar heel snel IETS gaan volgen ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.