Het herenkapsel van 2019

Wil jij hip en happening zijn dit jaar?! Verschillende kappers en salons nomineren vaak tientallen herenkapsels als hét kapsel van 2019. 

Maar eigenlijk is er vaak maar één kapsel die je op verschillende manieren kan dragen. De ene persoon draagt het kapsel wat langer, de ander er tussenin en de andere extreem kort. 

Niet iedereen houdt van een opgeschoren kapsel maar dragen hun haar liever gedekt. Dit is namelijk altijd veilig voor elke situatie. Om die reden heb ik het onderstaande klassieke mannenkapsel uitgeroepen als kapsel van 2019. 

Dit is de basis van het kapsel. Het kapsel is licht gedekt maar hoeft niet perse. De onderkant kan vrij kort maar dat is afhankelijk of je dit ook prettig vindt. 

Dit kapsel zie je in allerlei verschillende varianten. Maar waar het op neer komt is een kruising van een klassiek herenkapsel en een pompadour. 

Uitgebreide opscheer tutorial kan je terug vinden op mijn YouTube kanaal.

 

Het mannenkapsel van 2019

Wil je nu zelf aan de slag gaan of weet je niet hoe jij het mannenkapsel van 2019 kan realiseren. Bekijk de onderstaande video tutorial. In deze tutorial leg ik uit hoe je zelf het herenkapsel van 2019 kan scheren en knippen. Heb je hier vragen over laat het me dan gerust weten.

Welke kappertools

Om dit kapsel te realiseren gebruik ik de onderstaande tools. De rede dat ik specifiek de Wahl Cordless Magic Clipper gebruik is omdat deze tondeuse speciale mesbladen heeft om de perfecte overloop te scheren. 

Wahl Magic Clip: http://bit.ly/2G3TNBB 
Reuzel haarstijl producten: http://bit.ly/2G1mfEc
Andis Foil Shaver: 
http://bit.ly/2Cgd8xh

Mijn overige tools:

 Ik hoop dat je dit artikel nuttig en leuk vond.  Mocht je nog vragen hier over hebben dan kan je me gerust contacten via Snapchat: ourlifestyle.nlFacebook,Youtubeinstagram of Twitter 🙂 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.