Hoe overleef ik de winter! – De 5 gouden tips

Koud hé?! Lijkt het nou zo of wordt het elke dag kouder! Voor de mensen die ons een beetje kennen weten dat Nathan de grootste koukleum is die er bestaat. Het liefst loopt hij de hele dag met een kruik onder z’n armen, staat de temperatuur in de auto op standje Suriname (high of 29 graden) en drinkt hij meer warme thee dan de gemiddelde Engelse tijdens een High Tea middag. Nu zal hij zeker niet de enige zijn en om die reden geeft hij zijn 5 gouden tips om deze winter door te komen. 

Nummer 5
Leg je kleding een avond van te voren op de verwarming. Wanneer je uit de douche komt zijn je sokken, onderbroek, broek etc. heerlijk warm! Op deze manier kan je toch op je gemak op temperatuur komen. Hmmm warme billen!

Nummer 4
De uitvinding van de eeuw magnetron pantoffels! Als ik er 1 kan aanraden zou ik de gene bij Blokker halen. Deze hoeven maar 1,5 minuut in de magnetron en daar krijg je zeker lekker warme voetjes van!

Warme magnetron sloffen

Nummer 3
Het is natuurlijk altijd gemakkelijk om thuis de kachel erg hoog aan te gooien maar dat is natuurlijk niet heel erg leuk voor je portemonnee. Maak het daarom extra gezellig/ romantisch in huis en steek een aantal kaarsen aan. Deze geven namelijk ook warmte af en deze zijn ook goedkoper. De Ikea en Xenos verkopen ook heerlijk geurkaarsen.

Nummer 2
Het drinken van thee zal je zeker warm houden deze winter. Om extra lang te genieten van een warme mok thee gebruiken wij meestal de dubbelwandige mokken van de Action, Xenos de Blokker. Lekker theeleuten!

Theeleuten!

Nummer 1
Als je langere tijd het lekker warm wilt hebben dan is een kruik de ideale oplossing. Een goede kruik geeft namelijk toch wel 3 uurtjes overheerlijke warmte af. Ideaal om er warmpjes bij te zitten deze winter.

Mocht jezelf nou ook nog een aantal leuke warme tips hebben, laat het ons dan weten!

4 gedachtes op “Hoe overleef ik de winter! – De 5 gouden tips”

  1. Pingback: Sportieve Sinterklaas en kerst cadeaus - OurLifestyle.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.