Boldking scheermes ervaring

Mijn ervaring met Boldking

Herken je het moment dat wanneer je een reclame op tv voorbij ziet komen,  je het product eigenlijk wilt kopen? Nou nee eigenlijk nooit maar met Boldking had ik dit dus wel. Voor alle old school mannen onder ons is scheren met een mes nog steeds heel erg stoer! Maar die mesjes zijn reten duur :O en ik ben eigenlijk niet heel stoer 😛

Ik krijg 9 van de 10 keer scheerwondjes tijdens het scheren. Dit houdt dus in dat ik elke keer dure scheermesjes en scheerschuim/gel kocht. BABYFACE :O

Normaliter kocht ik altijd de mesjes van Mach 3 van Gillette (€30 voor 5 mesjes). Ondanks de dure prijs was ik heel wel tevreden over. Ik ben alleen altijd opzoek naar een goedkopere deal en toen kwam ik dus bij Boldking uit. Ik ben en blijf een Nederlander 😛

Boldking starterskit
Boldking starterskit

Mijn ervaring met Boldking

De eenvoud van de website zorgde ervoor dat ik echt binnen enkele clicks een scheermes houder + mesjes kon bestellen. Ik heb de mesjes wel hip en digitaal via mijn mobiel besteld. Heel erg gemakkelijk en duidelijk. Zo gemakkelijk dat ik het bijna eng vond. Ja echt! Zelf  héle domme mensen kunnen zich nu ook scheren.

Zelf Boldking proberen? Bestellen kan je heel gemakkelijk doen via hun website. Nu bestellen.

Snelle levering

Je kan zelf kiezen hoe frequent je nieuwe mesjes thuis opgestuurd wilt krijgen. Ik gebruik mijn mesjes vaker dan 1 keer en scheer me 2 tot 3 keer per week. Ik heb misschien extreme baardgroei, babyface,  maar ik heb mijn mesjes bij de tiende keer voor het eerst vervangen.  Om die reden heb ik er voor gekozen om 1 keer per 2 maanden nieuwe mesjes te ontvangen. Je krijgt immers 4 mesjes per keer = 10 Euro

De Boldking mesjes

Ik ben echt zeer tevreden over het scheer gemak. Vlijmscherp en de mesjes trekken totaal niet. Doordat de mesjes meer van elkaar afstaan, kan je gemakkelijker scheren. Een slimme uitvinding en door bolling van de houder waarin de mesjes zitten is het scheren onder je neus en in je nek écht een stuk gemakkelijker.

Boldking mesjes
Boldking mesjes

De scheerhouder van Boldking

De houder ligt prima in de hand maar voelt wel wat fragiel aan. Die neemt niks weg van het scheer gemak. Bij de houder krijg je ook een zuignap om de houder gemakkelijk aan je spiegel of badkamertegel te plakken. Helaas werkt deze niet zoals verwacht. Eigenlijk werkt de zuignap helemaal niet en heb ik deze gelijk weggegooid 🙁

Eindconclusie

Eindstand ben ik eigenlijk ruim te vrede over het resultaat aangezien de kosten zo laag zijn. De starterskit is €4 euro! Niemand verwacht dat je voor die prijs kwalitatief goede mesjes krijgt. Voor het gemak even alle voor- en nadelen.

Zelf Boldking proberen? Bestellen kan je heel gemakkelijk doen via hun website. Nu bestellen.

De voordelen van Boldking:

 • Snelle levering
 • Perfecte scheer kwaliteit
 • Echt goed glad kunnen scheren
 • Vlijmscherpe mesjes
 • Goedkoop maar toch kwalitatief goed
 • Herlevering is netjes en optijd
 • Gemakkelijk af te spoelen mesjes
 • Bestelling krijg je gewoon per post geen pakketje

Nadelen van Boldking

Ondanks er niet heel veel nadelen zijn heb ik wel een paar miezerige opmerkingen.

 • De zuignap van de scheerhouder werkt niet.
 • De doosjes waarin de mesjes worden geleverd zijn van goedkope kwaliteit
 • Het kliksysteem van de houder is best fragiel.

Ik hoop dat je dit een leuk artikel vond en hoop je morgen weer te zien voor een nieuw item ? Volg je me nog niet op Snapchat: ourlifestyle.nlFacebook,Youtubeinstagram of Twitter? Dan zou ik maar heel snel IETS gaan volgen ?

187 gedachtes op “Mijn ervaring met Boldking”

 1. Maar goed dat de doos niet overdreven goed is want scheelt materiaal gebruik zijn prima mesjes bij mij werkte zuignap heel goed juist

 2. Pingback: Goedkoop scheren - Boldking - OurLifestyle.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *