wahl cordless magic clip review

Mijn Wahl Cordless Magic Clip ervaringen

Whatup whatup whatup! Leuk dat jullie begonnen zijn om dit fantastische artikel te gaan lezen 🙂 Waarschijnlijk ben je opzoek naar een tondeuse, overweeg je de Wahl Magic Clip Cordless te kopen of ben je benieuwd waarom ik deze tondeuse zelf heb.

Ik ga proberen zoveel mogelijk je vragen te beantwoorden 🙂 Wel kan ik alvast verklappen dat ik een enorme fan ben geworden van deze tondeuse. Dus ben je al overtuigd dan kan je direct bestellen

Mijn videoreview en vergelijking met de Wahl Cordless Senior tondeuse kan je in het filmpje hierboven bekijken. 

Voor en nadelen Wahl Cordless Magic Clip

Gelukkig zijn er meer voordelen dan nadelen. Maar laat ik beginnen met het opsommen van de voordelen van de tondeuse. Als je tussen de regels door leest kunnen het ook nadelen zijn 😉

  • Licht gewicht – gemaakt van plastic
  • Uniek mesblad – Perfect om te faden / overloop te maken
  • Geen extreem sterke motor waardoor je rustig kan faden
  • Wordt geleverd met verschillende premium opzetkammetjes
  • Gaat ongeveer 60 t/m 90 min lang mee
  • Is volledig opgeladen binnen 120 min

Misschien zijn alle bovenstaande items al lang bekend bij je en wil je juist de nadelen weten. Om heel eerlijk te zijn, er zijn geen nadelen. Je kan het beter persoonlijke voorkeuren noemen dan nadelen. Iemand die bijvoorbeeld de Wahl Cordless Senior liever gebruikt is een premium grip, een zwaardere en krachtigere tondeuse gewend. Dit is een voorkeur en geen nadeel van de Magic Clipper.

Waarom de Wahl Cordless Magic Clipper

De reden dat ik voor deze tondeuse heb gekozen,  is eerlijk gezegd om alle bovenstaande voordelen. Daarnaast heb ik ook de Wahl Cordless Senior. Dit is echt een krachtige tondeuse waarmee je heel snel dik en stevig haar kan scheren. Natuurlijk kan je hier ook mee faden maar dit heeft niet mijn persoonlijke voorkeur. 

Wil je echt een perfecte overloop scheren en heb je nog niet heel veel ervaringen met tondeuses dan is de Magic Clipper de tondeuse voor jou.

Bekijk hieronder ook mijn review over de Wahl Cordless Senior tondeuse. 

Wahl Magic Magic Clipper kopen

Mocht je overwegen om de Wahl Magic Cordless Clipper te kopen zou ik dat zeker weten doen. Ben je andere Wahl tondeuses gewend zoals bijvoorbeeld e Wahl Super Taper, dan is de Wahl cordless Magic Clipper een echte upgrade. 

Op mijn YouTube kanaal heb ik de tondeuse voor verschillende haartypes gebruikt en bij alle kapsels had ik perfecte overloop. 

Ik hoop dat je dit artikel nuttig en leuk vond.  Mocht je nog vragen hier over hebben dan kan je me gerust contacten via Snapchat: ourlifestyle.nlFacebook,Youtubeinstagram of Twitter 🙂

 

2 gedachtes op “Mijn Wahl Cordless Magic Clip ervaringen”

  1. Kun je ook eens een artikel schrijven met een uitgebreide uitleg over de messenbladen en hoe te gebruiken bij een overloop? Ik zie dat je dit vaak beschrijft, maar nog steeds begrijp ik niet exact wat het verschil is tussen open en dicht, en ik hoor je wel eens halverwege zeggen. Zou fijn zijn als je er eens een artikel over schrijft en het uitgebreid uitlegt wat en hoe je dit exact gebruikt bij een overloop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.