Wahl Cordless Senior

Mijn Wahl Cordless Senior review

Ben je op zoek naar een nieuwe tondeuse maar weet je niet welke? In dit artikel kan je terug lezen waarom ik de Wahl Cordless Senior heb gekozen als mijn nieuwe favoriete tondeuse!

Geen zin om alles te lezen? Kijk dan naar mijn video review over de Wahl Cordless Senior op mijn YouTube kanaal.

Waarom de Wahl Cordless Senior

Ik heb de afgelopen jaren verschillende tondeuses gehad. Van hele budget tot hoogstaande kwaliteit. De tondeuse die ik het meest hebt gebruikt is de Wahl Super Taper. Hier ben ik nog steeds tevreden over. Alleen als ik mezelf of andere aan het scheren ben, heb je ineens veel meer vrijheid. Je hoeft geen rekening meer te houden met snoeren en je kan in principe overal je haar scheren. Je bent niet meer afhankelijk van een stopcontact 🙂

Daarbij is tondeuse enorm krachtig en heeft hij een perfecte grip die verwerkt is in de tondeuse. Dat geeft direct een ander gevoel  wanneer je haar scheert met een Wahl Super Taper. Nogmaals de Wahl Super Taper is een topmachine! De Wahl Cordless Senior is echt een upgrade voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe tondeuse.

Ik kan er gemiddeld 60 minuten mee scheren. Dus dat zijn ongeveer 5 tot maximaal 6 mensen. Daarna moet je hem echt weer opladen. Mijn advies is  om elke keer wanneer je klaar bent met het gebruik van de tondeuse, hem gelijk weer op te laden. Dit zorgt ervoor dat je tondeuse altijd klaar is voor gebruik. Heb je extra budget? Koop er dan 2 🙂 Dan maak je het jezelf nog gemakkelijker!

Mocht je tondeuse niet op tijd opgeladen zijn, dan kan je de tondeuse altijd nog gebruiken met draad. Dit haalt niks weg van de scheerkracht van de tondeuse.

Ik gebruik mijn tondeuse voornamelijk om kapsels met de perfecte overloop te scheren. De Wahl Cordless Senior heeft een special fade blad in plaats van een standaard Wahl mesblad. Dit zorgt ervoor dat het faden van de overloop gemakkelijker gaat.

Wahl Cordless Review
Wahl Cordless Senior de beste tondeuse om te faden

Wil je de Wahl Cordless Senior ook zelf kopen. Dan kan je het beste kijken op Bol.com aangezien zij vaak de gene zijn met de beste aanbieding. Ik heb mijn tondeuse namelijk ook hier gehaald. Klik hier om de Wahl Cordless Senior te kopen 

De voordelen van de Wahl Cordless Senior

Opgesomd zijn dit de voordelen in mijn ogen van de Wahl Senior Cordless Senior

  1. Draadloos
  2. Lichtgewicht
  3. Krachtige motor van 6500RPM
  4. Kan met en zonder draad gebruikt worden
  5. Premium metale look
  6. Betere grip verwerkt in de tondeuse
  7. Fade mes in plaats van een standaard wahl snijmes

Geen nadelen?

Dan ben je natuurlijk ook benieuwd naar de nadelen van deze tondeuse. Heel eerlijk gezegd kan ik niet direct grote nadelen benoemen. De accu van een draadloze tondeuse gaat maar voor een bepaalde tijd mee en dat is logisch. Je iPhone gaat ook niet langer dan een halve dag mee dus waarom zou een tondeuse dit wel kunnen? Overal een krachtige tondeuse die verschillende type haar gemakkelijk in één keer weg scheert. Bekijk hier mijn YouTube kanaal waar ik de tondeuse met regelmaat gebruik. 

Ieniemienie minpuntje: Het mag eigenlijk geen minpuntje zijn maar als ik echt moet zeuren mis ik meerdere kammetjes. De tondeuse wordt maar met 3 premium tandjes geleverd. Wil je meer kammetjes? Dit zijn de kammetjes die ik gebruik.  

Heb je nog andere vragen of wil je iets specifiekere informatie weten neem dan gerust contact met mij op of laat een comment achter. Of via Snapchat: ourlifestyle.nlFacebook,Youtubeinstagram of Twitter 🙂

1 gedachte op “Mijn Wahl Cordless Senior review”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.