Tattoo proces samen met Daniel Maers hokkers tiel

Mijn nieuwe tattoo! Hokkers in Tiel

Zoals jullie misschien in mijn vlogs of workout video’s hebben gezien, heb ik een tattoo 🙂 Dit is een Samoa geïnspireerde tattoo. Deze tattoo deze heb ik nu ongeveer 5 jaar en ben er ook super blij mee! Deze tattoo is destijds gezet door Fabian Dean van Tattoo Friendship in Amsterdam.

De zoektocht…

Ik denk zonder te overdrijven, meer dan 10 mensen naar zijn shop heb gestuurd omdat zij dezelfde soort tattoo wilde. Mensen zijn niet origineel en willen graag dezelfde soort tattoo 😉 Nee, ik zie het echt als een compliment voor mezelf maar ook richting de artiest.

samoa tattoo
Mijn Samoa tattoo 🙂

Als je zegt dat dit een Maori tattoo is, dan moet je echt beter je huiswerk gaan doen 😉

Maar in de afgelopen paar jaar ben ik echt druk op zoek geweest naar een tattoo artiest die op korte termijn mij kon tatoeëren. Ik ben bij artiesten geweest die 6 maanden, 1 jaar of soms wel 1,5 jaar op zich lieten wachten. Ik snap de populariteit maar ik wilde gewoon binnen enkele weken getatoeëerd worden. Ik heb een idee en zou dit graag tot leven willen brengen 🙂

Na ongeveer 5 jaar zoeken en vele teleurstellingen heb ik eindelijk een tattoo artiest gevonden die binnen enkele weken tijd had.

Mijn ervaring

De shop waar ik terecht kon was Tattoo Hokkers. De eigenaar is Daniel Maers en heeft mij enorm goed geholpen. Na enkele voorstellen zijn we tot een mooie schets gekomen en hebben we binnen enkele dagen een afspraak kunnen maken voor het ‘prikken’ van de tattoo.

Facebook: Hokkers Tattoo

Instagram: Hokkers Tattoo

Ik vind persoonlijk dat je altijd een bepaald gevoel moet hebben met een artiest. Je moet je volledig vertrouwd voelen tijdens het tattoo proces. Daarom adviseer ik ook altijd om eerst even een kennismakingsgesprek te hebben voordat je zomaar een tattoo shop binnenloopt.

Wat je op je lichaam laat tatoeëren is voor altijd. Zorg daarom dat je 100% achter je keuze qua tattoo staat en de artiest.

Tattoo proces samen met Daniel Maers hokkers tiel
Tattoo proces samen met Daniel Maers

Pijn?

Agjah… Wat doet nou eigenlijk echt pijn? Je been breken, je pas gekochte broek niet meer aan kunnen… De pijn van een tattoo valt meestal reuze mee. Het zijn bepaalde plekjes die pijn doen.

Wat ik meestal doe om de pijn tegen te gaan is bij elke lange lijn of inkleur/schaduw moment goed in en uit te ademen. Soms hou ik zelf een klein beetje me adem in als het echt heeeeeel erg pijn doet. Maar geef altijd tijdig aan je tattoerder aan dat het te pijn doet. Je kan namelijk niet zomaar je arm weg trekken.

Bij mij was het de onderkant van me pols (op het bot) en de bovenkant van me arm. Een tattoo krijgen is in het algemeen niet echt een pretje. Aangezien mijn linkerarm/borst al eerder getatoeëerd zijn ben ik wel wat gewend. Helaas is elke tattoo die je opnieuw krijgt een nieuwe ervaring aangezien het een nieuwe plek op je lichaam is.

Het draait om het eindresultaat 🙂 Wie mooi wil zijn moet toch een beetje, erg veel… pijn lijden

Tattoo - Close up :) tiel hokkers
Tattoo – Close up 🙂

Het eindresultaat

Ik heb uiteindelijk 4 uur in de stoel gezeten. Maar het uiteindelijke resultaat is echt geweldig. Althans dit is mijn mening! Het eindresultaat kan je terug vinden in mijn tattoo vlog 🙂 KLIK HIER Hier laat ik ook een groot deel van het proces zien. Mochten jullie vragen hebben over de shop (Hokkers) dan verwijs ik je vriendelijk door naar Daniel zelf.

Volg je me nog niet op Snapchat: ourlifestyle.nlFacebook,Youtubeinstagram of Twitter? Dan zou ik maar heel snel IETS gaan volgen ?  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.