Nike Air Force 1 low

Nike Air Force 1 is een must have!

Sneakers, sneakers en nog eens sneakers. Dit keer wil ik mijn nieuwe schoenen met jullie delen! Dit is een classic die elke sneakerfreak moet hebben in zijn of haar collectie.

De Nike Air Force 1 low edition

Vroeger toen ik nog danste… way back! → Mijn vroegere dans carriere ←Droeg ik deze in hoge en lage vorm. Wat ik zo fijn vind aan deze sneaker is dat hij stevig is en een prettige pasvorm heeft. Hij oogt misschien in eerste instantie erg lomp vanwege de grote, maar niks is minder waar!

De Nike Air Force 1 is sinds 1982 al een klassieker en werd destijds meer als basketbalschoen gebruikt, maar nu is het een iconische schoen in de urban/ hip hop scene.

De belangrijkste redenen waarom ik een sneaker koop is vanwege:

  • De comfort – Een leren schoen die stevig om je voeten zit
  • Tijdloos of trendy – De sneaker is een classic sinds 1982 dus tijdloos
  • Betaalbaar – Voor slechts €95 heb je een nieuw paar Nike schoenen

Dit zijn sneakers die ik net als mijn Vans of Converse All Stars elke dag kan dragen. Wil je deze sneakers ook? Bestel je Nike Air Force 1 dan gemakkelijk via deze link.

Deze kan je toch niet laten liggen? De Air Force 1 moet je hebben!

Ik hoop dat je dit een leuk artikel vond en hoop je snel weer te zien voor een nieuw item? Volg je me nog niet op Snapchat: ourlifestyle.nlFacebook,Youtubeinstagram of Twitter? Dan zou ik maar heel snel IETS gaan volgen ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *