Overloop kapsel scheren

Opscheer herenkapsel uitleg #tutorial

Deze week weer een nieuw kapsel! Dit keer een mid fade/ overloop herenkapsel. Dit is een kapsel wat ik de laatste tijd veel doe bij verschillende mensen. Het is een fris en gemakkelijk in model te brengen.

De reden waarom dit kapsel zo populair is omdat het bijna iedereen wel staat. Iedereen kan z’n haar langer laten groeien. De opscheer is ook niet extreem hoog waardoor het ook niet een Kinky Kapsel of extreem bijzonder model wordt. In andere woorden een super trendy herenkapsel! ūüôā

Kappertools voor dit mid fade kapsel

Uitleg mid fade kapsel

De onderkant van dit kapsel is opgeschoren van 1.5mm tot 13mm. Ik heb hiervoor de onderstaande kammetjes gebruikt. In de video hierboven leg ik precies uit  wanneer en welke kammetjes ik gebruik en hoe ik tot het eindresultaat ben gekomen van dit kapsel.

  • Kammetje – 0,5 = 1.5mm
  • Kammetje – 1 = 3.5mm
  • Kammetje – 1,5 = 4.5mm
  • Kammetje – 2 = 6mm
  • Kammetje – 3 = 10mm
  • Kammetje – 4 = 13mm

 

Aan de bovenkant van het kapsel heb ik ongeveer 1,5 cm afgeknipt. De onderkant is vrij kort en afgewerkt met de Andis Foil Shaver. Dit zorgt echt voor een kaal gevoel. Dit heb ik eigenlijk alleen gedaan om de kleine nek haartjes te verwijderen.

Voor het eerst heb ik ook gefilmd hoe ik zijn baard heb getrimd. Hiervoor heb ik de Wahl Cordless Senior en de Wahl T-Blade Trimmer gebruikt. Super handig om de baard snel te scheren en netjes af te werken.

Wil je weten welke kapper tools ik nog meer gebruik? Bekijk dan mijn vorige artikel waarin ik uitleg watde 5 beste en belangrijkste kappertools zijn die je nodig hebt. 

Ik hoop dat je dit artikel nuttig en leuk vond.  Mocht je nog vragen hier over hebben dan kan je me gerust contacten via Snapchat: ourlifestyle.nl, Facebook,Youtube, instagram of Twitter ?

1 gedachte op “Opscheer herenkapsel uitleg #tutorial”

  1. Trying to find effective advertising that isn’t full of crap? Sorry to bug you on your contact form but actually that was the whole point. We can send your ad message to websites through their contact forms just like you’re getting this note right now. You can specify targets by keyword or just fire off bulk blasts to websites in the country of your choice. So let’s say you need to push through an ad to all the plumbing companies in the US, we’ll grab websites for just those and post your advertisement to them. As long as you’re advertising a product or service that’s relevant to that business category then you’ll be blessed with an awesome result!

    Fire off a quick message to sarah1916eva@gmail.com to get info and prices

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.