inspiratie wonen

Ourlifestyle ‘home’ op instagram!

Eind 2017 zijn wij verhuisd en wonen we in het prachtige Linschoten. Waar?! In de buurt van Woerden.

Sindsdien zijn wij helemaal gek en verliefd op ons huisje en proberen het zo gezellig en stijlvol mogelijk aan te kleden. Momenteel geen uitgaves voor schoenen en kleding, maar wel voor nieuwe vaasje, planken, kussens etc. 🙂

Wil je even bij ons binnen komen kijken? Neem dan gerust een kijkje op ons instagram account ourlifestyle.home en vergeet ons niet te volgen 🙂 Mocht je toevallig een item tegen komen die je zelf ook graag zou willen hebben, stuur ons dan een berichtje via instagram.

Waarom op instagram?

Omdat wij als eerst enorm trots zijn op ons huisje en graag met iedereen onze wooninspiratie willen delen. Een huis is per definitie geen thuis. Huh? Ja, denk daar maar eens over na.

Je moet het alleen of met de mensen met wie je woont gezellig maken. Daarbij dragen verschillende items zoals, planten, foto’s schilderijen, kasten, vaasjes etc. hun eigen steentje bij en maakt het huis warmer en gezelliger.

Een leeg en kaal huis, is als een mens zonder ziel.

Even binnen spieken?

Hieronder een kleine en korte impressie van een aantal foto’s die je terug kan vinden op ons instagram account.

volg ons op instagram
Ons Instagram account ourlifestyle.home

Ik hoop dat je dit een leuk artikel vond en hoop je snel weer te zien voor een nieuw item ? Volg je me nog niet op Snapchat: ourlifestyle.nlFacebook,Youtubeinstagram of Twitter? Dan zou ik maar heel snel IETS gaan volgen ?

1 gedachte op “Ourlifestyle ‘home’ op instagram!”

  1. Pingback: De 3 leukste winkels om voor je interieur te shoppen - OurLifestyle.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.