Sergio Ramos kapsel – opscheer tutorial

Je komt er tegenwoordig niet meer onderuit. De voetballers en celeberties van vandaag zijn dé trendesetters als het gaat om de nieuwste fashion en haarstijlen. Voetballers zoals Sergio Ramos zijn trendsetters. Zij proberen vaak verschillende haarstijlen en iedereen maakt hier zijn of haar eigen versie van.

Een van de redenen is natuurlijk dat zij zich het kunnen veroorloven om de beste designer of kapper in te huren. Maar… er moet ook gezegd worden dat ze maling hebben wat andere mensen denken.

You have to be unique and different and shit in your own way – Lady Gaga

undercut kapsel 2018
Celeberties met een undercut kapsel

De undercut – Sergio Ramos

De haarstijl die Sergio Ramos hanteert is ook wel bekend als de undercut. Deze versie is net iets extremer dan de undercut die ik heb uitlegd in mijn vorige blog artikel. Andere bekenden die dit soort type kapsel hebben zijn:  Graziano Pelle, David Beckham, Brad Pit, Toby Alderwereld….

In deze versie is de opscheer hoogte van het kapsel erg hoog en kam je al het haar aan de bovenkant naar achter. Wel moet je er voor zorgen dat de lengte die je bovenop haar minimaal 5 cm is.

Het kapsel van Sergio Ramos

Wil je nu zelf ook het kapsel zoals Sergio Ramos dan kan je de volgende tutorial bekijken. Met deze tutorial leg ik  precies uit hoe je met de onderstaande tondeuses dit kapsel kan creeeren bij jezelf of bij iemand anders.

Wil je zelf ook deze tondeuses kopen:
Wahl Super Taper: http://bit.ly/2I26XMf 
Wahl Balding: http://bit.ly/2FbMGpK
Wahl T-Outliner: http://bit.ly/2Fd4YTy

 

Heb je vragen laat het me dan gerust weten ?

Ik hoop dat je dit een leuk artikel vond en hoop je snel weer te zien voor een nieuw item ? Volg je me nog niet op Snapchat: ourlifestyle.nlFacebook,Youtubeinstagram of Twitter? Dan zou ik maar heel snel IETS gaan volgen ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.