orbitkey chain

The orbitkey chain review

Laat ik als eerst duidelijk maken ik heb de orbitkey gekocht. Ik word niet zoals de meeste blogs betaald om dit stuk te schrijven. Ik geef mijn eerlijke mening 🙂

Het steekt in je been, maakt scheuren in je broekzak en je bent z’n heel vaak kwijt… Ja ik heb het over je sleutelbos. Ik ben net als elke ander gemiddeld persoon zo nu en dan me sleutels wel eens kwijt. Maar waar ik me nog het meest over erger is dat deze sleutels scheuren maakt in me goeie broeken!

Nu zie ik dagelijks via Facebook of instagram reclames van verschillende websites met handige gadgets en tools die dit probleem oplossen. Na lang wikken en wegen en recent weer de zaken van me goede spijkerbroeken te hebben genaaid koos ik voor een oplossing.

De oplossing = Orbitkey

Ik kan een heel lang artikel schrijven over al mijn problemen met mijn sleutels maar INDERDAAD, de orbitkey is de oplossing. Na het volledig overplaatsen van mijn sleutels in de orbitkey, koste me 6 minuten totaal, was ik direct overtuigd. Simpel en gemakkelijk met een heleboel positieve pluspunten

  • Elegant en stijlvolle sleutel “bos”.
  • Van grote en pijnlijke sleutelbos naar de grote van een usbstick
  • Je kan in de orbitkey ook een usb plaatsen in de vorm van een sleutel
  • Geen sleutels die uitsteken of je alsnog prikken waneer deze in je broekzak zit

Eerlijk is eerlijk misschien een klein minpuntje is dat in het begin je heel erg moet wennen om de juiste sleutel direct uit te schuiven. Ik moet wel aangeven dat dit went en je dit best wel snel onder de knie krijgt.

orbitkey chain
Simpel overzichtelijk en gemakkelijk als je sleutels in de orbitkey

Kunststof vs Leer

De Orbitkey komt in verschillende kleuren. Je kan namelijk tussen leer en kunststof kiezen. Ik heb gekozen voor de kunststof versie. Ik vind persoonlijk dat leer zo snel verkleurd, heel snel ‘te’ soepel wordt en sneller vies wordt.

Je kan er 2 tot max 7 sleutels in kwijt. Zelf geeft Orbitkey aan dat 7 echt de max is als je sleutels individueel gemiddeld 2mm dik zijn. Voor meer vragen of specificaties kan je het beste op hun website kijken.

Installatie uitleg

Voor het gemak heb ik ook een video gemaakt 🙂 Deze kan je hieronder bekijken.

Ik hoop dat je dit een leuk artikel vond en hoop je morgen weer te zien voor een nieuw item ? Volg je me nog niet op Snapchat: ourlifestyle.nlFacebook,Youtubeinstagram of Twitter? Dan zou ik maar heel snel IETS gaan volgen ?

265 gedachtes op “The orbitkey chain review”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *