ikea producten

Top 5 Ikea must haves

Ondanks je misschien net z’n super grote fan bent van de Ikea als ik, heb je misschien niet alle items hieronder in huis. Moet je deze items hebben? Ik vind van wel maar misschien was je hier wel helemaal niet van op de hoogte.

Je komt voor een lamp maar gaat met een kast, eet set en 20 accessoires naar huis… Herkenbaar? #Ikealife

Top 5 Ikea must haves

Van alle items die je bij de Ikea kan vinden is dit mijn top 5. Je kan er voor mij gevoel niet voldoende van hebben. Ze zijn praktisch betaalbaar en super handig.

Het Ikea trapje

Wanneer je net als ik, niet heel erg groot bent, is een trapje of krukje super handig. Nu heeft Ikea verschillende soorten krukjes in allerlei kleuren en maten. Mijn ultieme favoriet is de witte bekvam. Eerlijk gezegd hebben wij deze in het wit en hout. Ideaal om je potten en pannen uit die hoge keukenkastjes te halen of je kleding in die hoge Pax kast van de Ikea.

Ikea foto lijstjes

Wanneer je extra sfeer of gezelligheid wilt creëren kan je er voor kiezen om foto’s, schilderijen of andere kunstwerken op te hangen aan je muur. Nu kan je natuurlijk ook naar de Hema of Xenos gaan voor je lijstjes. Alleen uit ervaring is de Ikea net iets goedkoper en hebben ze 8 van de 10 keer meer voorraad, maten en variaties van lijstjes.

Ikea (PS) kasten

Als je aan Ikea denkt denk je aan Kallax of Expedit. Inderdaad dit zijn denk ik de meest verkochten kasten van de Ikea maar de kasten en overige meubels waar ik heel erg fan van ben is de Ikea PS kast. Dit is een metalen locker die je op verschillende manieren kan inzetten. Wij hebben deze kast gehackt en hiervan een tv meubel gemaakt.

Ikea stoelen

Het leuke aan de Ikea is dat de meeste woonmeubelen wel tegen een stootje kunnen. Alles is bijna van kunststof en is niet kapot te krijgen. Nu hebben wij voor onze eettafel ook verschillende stoelen gekocht in verschillende looks.  Het leuke aan de stoelen van Ikea is dat je allemaal kan combineren + in verschillende stijlen en kleuren kan verkrijgen.

Ikea accessoires & details

Wanneer je toe aan iets nieuws bent maar geen nieuwe bank, kast, stoel of andere dure aankoop wilt doen, kan je met kleine accessoires je kamer super leuk opknappen. Als voorbeeld. We nemen; boekenplankhouders, planken, eet accessoires, hangen alles op en voilà een hele nieuwe muur die super leuk, nieuw en goedkoop is gerestyled. Pas wel op als je bij de Ikea iets kleins en goedkoops gaat kopen kan het voorkomen dat je met heel veel naar huis gaat. Alle kleine beetjes worden uiteindelijk heel veel.

Ik hoop dat je dit artikel nuttig vond en je nog heel veel leuke items bij de Ikea gaat kopen. Laat gerust weten wat jou favoriete items is. Mocht je nog vragen hier over hebben dan kan je me gerust contacten via Snapchat: ourlifestyle.nlFacebook,Youtubeinstagram of Twitter 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.