Waarom je Destiny 2 moet kopen

Om het het kort en krachtig te houden zonder dat ik 100.000 verschillende technische analyses ,geef ik je 5 tips waarom je Destiny 2 moet halen.

Ja ik ben nu al verslaafd aan deze game!

Destiny 2 game PlayStation 4
Als een kind zo blij met die nieuwe Destiny 2

1. Ultieme shooter

Hou je van type spellen als Halo, Call of Duty of Division? Dan is Destiny hét spel wat je moet kopen dit jaar. Het is namelijk een perfecte combinatie van al deze spelen. Denk aan een keiharde shooter, waar je je avatar helemaal kan personaliseren, steeds sterker/ uniek kan maken en verschillende spannende missies kan uitvoeren.

2. Diversiteit

Wanneer je bent begonnen met spelen van Destiny 2 is het onwijs moeilijk om te stoppen. Door de verschillende planeten waar je uit kan kiezen en jezelf, of in een team, de moeilijkheidsgraad kan opzoeken. Elke planeet waar je de missies op kan uitvoeren zijn continu anders. Je moet je avatar ook blijven upgrade anders is het onmogelijk om sommige missies te behalen. Ook heeft het spel echt een verhaal. Je krijgt tussen de missies ook door waarom je de missies uitvoert en waarom jij zo belangrijk bent in het spel.

Screenshot van video review - een uitstekende verhaallijn in Destiny 2
Een uitstekende verhaallijn in Destiny 2

3. Team deatchmatch

Ben je het even zat om al die missies te doen en wil je gewoon even knallen? Dat is ook een optie. Ook deze optie zit in Destiny 2 en zorgt voor wat afleiding als de missies niet zo lekker gaan. Heerlijk knallen!

4. Nooit meer slapen

Aangezien er zoveel mogelijkheden zijn met Destiny 2 krijg je later dit jaar een paar updates. Dit zijn losse elementen die je erbij kan kopen om nieuwe missies uit te voeren en eigen avatar kan upgraden. Zo blijft het spannend en kan je blijven door knallen. Dit is voor sommige onder ons een voordeel en een nadeel.

Destiny 2 warlock
Maak je eigen unieke avatar

5. Co-op met je matties

Lukt het je niet om een missie te voltooien dan kan je altijd de hulp inschakelen van je vrienden. Als je vrienden iets beter zijn of is zijn avatar iets sterker dan die van jou, dan kunnen zij je zeker weten helpen bij het behalen van sommige missies. Dit zorgt er ook voor dat je nieuwe mensen door de game kan ontmoeten die je ook kunnen helpen tijdens de game.

Nog meer tips, informatie, weetjes.. Volg je me nog niet op Snapchat: ourlifestyle.nlFacebook,Youtubeinstagram of Twitter? Dan zou ik maar heel snel IETS gaan volgen ?

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.